facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nötkärnan Sävelången Familjeläkare och Bvc AB

Address: 1 Rubin Gatan, 441 45 Alingsås (commune)
Phone: +46322229800
City: Alingsås
Zip Code: 441 45



related searches: Nötkärnan Askim, Sävelången vårdcentral, Nötkärnan Bergsjön, Nötkärnan Masthugget, Sörhaga vårdcentral, Vårdcentral Alingsås, Bergsjön Vårdcentral, Drop-in vaccin Göteborg
Similar places near
Nötkärnan Sävelången Familjeläkare och Bvc AB Nötkärnan Sävelången Familjeläkare och Bvc A... 0 meter Nja, denna VC verkar mest se symptom och är inte lösningsfokuserad ordinerar kortsikt...
Alingsås lasarett Alingsås lasarett 1 km Det är bra sjukhus ALLA ÄR SÅ TREVLIGA OCH HJÄLP SAMMA MEN JAG ÖNSKAR ATT KASSAN ÖPP...
Alingsås Akutmottagning Alingsås Akutmottagning 1 km Fyfan för den sämsta sjukvården någonsin på den akuten!!! Väntetider över all accepta...
Naprapat Fredrik Sund Naprapat Fredrik Sund 2 km Professionell muskel och ledbehandling av legitimerad Naprapat i Alingsås. Boka din t...
Reviews
Läkare Frida Hermansson är en av de bästa läkare jag träffat. Tydlig och rak -men samtidigt mycket empatisk. Hon ser människan bakom patienten. Läkare som henne behöver verkligen få cred för sitt fina arbete så de orkar fortsätta.
Ger Er på Sävelångens Vårdcentral 5*. Är så tacksam att jag hittat en så proffesionell ,omtänksam och duktig Läkare Du är en Pärla och har det där lilla extra… även ett Tack till Er Sköterskor som svarar i telefonen!
Brukar inte klaga men. Vart här en gång för länge sen och de ”hjälpte” mig, vilket var helt fel behandling. Sedan har jag vart där 3 ggr senaste året men de hjälper mig inte riktigt, ger mig fel behandlig etc. Vilket gör att det bara dras ut på mitt problem och blir värre och värre. Värdelöst
Farligt ställe att gå till, missar sjukdomar, nonchalanta, tar inte prover eller undersöker, skriver grova lögner att man gjort utredningar man inte gjort, de borde inte få jobba med människor.
Bättre vårdcentral är svår att hitta! De har fräscha lokaler, korta drop-in köer och ett bra bemötande. Har varit där några gånger med konstiga tankar om att jag har t.ex. diabetes och läkaren har alltid varit förstående bl.a. när jag sade att jag ville ta prov trots att han visste att det inte var diabetes jag hade. De tar hand om patienten på ett bra och lugnt sätt. Man känner inte sig som en plåga trots att man kommer med dumma tankar om vad som kan vara fel på en. Skulle aldrig ha bytt vårdcentral om jag inte hade flyttat.
Nja, denna VC verkar mest se symptom och är inte lösningsfokuserad ordinerar kortsiktigt. Svåra att kommunicera med för hörselnedsatta pga enbart telefon som, enligt ombud, inte fungerar så bra.
Har varit listad här i åratal. Betydligt bättre än många andra VC jag varit patient hos. Nya fräscha lokaler sedan flytten från Ingared. Rymligt och trivsamt väntrum. Bemötandet är alltid välkomnande och professionalismen stor. Det enda jag saknar är en kaffemaskin i väntrummet och skyltning om var WC finns.
Listade mej på Sävelången i oktober 1917 det är det bästa jag har gjort.Personalen är proffsiga och väldigt sociala.Tillgängligheten är jättebra,akuttider 8-12 och 13-15 fantastiskt bra,fler vårdcentraler borde ta efter.
Fräsch mottagning! Fint att mötas av den vackra kristallkrona! Den öppna mottagningen där man upplever att läkarna tar tid för sina patienter. Personligt bemötande!
Mycket bra VC. Varit listad sedan många år. Deras koncept med drop in och längre öppet tider för bokade besök, är oslagbart. Trevlig och proffsiga.
Comment on this business

to add Nötkärnan Sävelången Familjeläkare och Bvc AB map to your website;