facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NOVAB AB

NOVAB AB

About

NOVAB är en helhetspartner i byggbranschen. NOVAB är ett av de ledande företagen på lantbruksentreprenader. Våra kunder är bl.a. företag, stat & kommun.

Story

NOVAB AB, är ett byggentreprenadföretag som startade 1992. Vi bygger för lantbruk, ridhus och ridanläggningar, inom idrotten, industri och handel, skolor och kommunala serviceanläggningar samt byggservice.

Vi har ett 90-tal medarbetare, huvudkontor i Töreboda och filialer i Örebro och Västerås.
Vi arbetar över hela landet, men till största delen i södra och mellersta Sverige.
Vi vill upplevas som en erfaren och engagerad partner att bygga framtiden med.

Vår ambition och bästa reklam är nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kompetent personal, som kontinuerligt utbildas samt följer uppgjorda ledningssystem.

Vi arbetar mycket med totalentreprenader där vi har möjlighet att styra materialval och arbetssätt för att uppnå kundens önskemål och förväntningar.

Med en sund affärsmoral och kompetent personal tar vi hand om nya och befintliga kunder och bygger långsiktiga affärsrelationer för framtiden.



"NOVAB AB är ett byggentreprenadföretag som startade 1992. Med kunden i fokus bygger NOVAB rationella, moderna och säkra anläggningar för lantbruk, industrier, idrott och bostäder. Deras kunder finns såväl inom företag som kommuner, landsting och stat."
Address: Bruksgatan 4, 545 21 Töreboda
Phone: +46506 16095
City: Töreboda
Zip Code: 545 21


Similar places near
Myrhults AB Myrhults AB 205 meter
Midskogstakstolar o bygg AB Midskogstakstolar o bygg AB 268 meter Proffs , efter de årrerna som vi samarbetar inte en enda negativa poäng
JDM:s Bygg JDM:s Bygg 1 km Snickeri och målningsarbete
Billys Alltjänst UF Billys Alltjänst UF 4 km Vi är ett företag du kan ringa om du behöver hjälp med, gräsklippning, göra fint i tr...
Comment on this business

to add NOVAB AB map to your website;