facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NOVASOL Sverige

NOVASOL Sverige

About

NOVASOL är Sveriges största stugförmedling med 2 500 kontrakterade stugor i Sverige och över 44 000 semesterhus och lägenheter i 29 länder i Europa.

Story

Här på Facebook finns vi för dig som vill ha tips och inspiration för semestern. Du är även varmt välkommen att ställa frågor och även dela med dig själv av semestertips och upplevelser om du vill inspirera andra till drömsemestern.

Address: Bifrostgatan 38, 431 44 Mölndal
Phone: 031-304 55 70
City: Mölndal
Zip Code: 431 44



related searches: Novasol sverige mölndal age, Hyra stuga billigt i Sverige, Stuga Sverige, Hyra stuga Sverige, Blocket hyra stuga, Hyra stuga Stockholm, Stuga Öland, Hyra stuga med pool
Similar places near
KSFK - Södra Långvattnet KSFK - Södra Långvattnet 4 km Sidan som uppdaterar kring Kvarnbys sportfiskeklubbs regnbågsvatten Södra Långvattnet...
SkandiTrip  Premium Rental Motorhomes SkandiTrip Premium Rental Motorhomes 176 km Motorhome rental for your Scandinavia trip with https://skanditrip.se
Reviews
Sommarjobbare som sitter i telefon och inte kan göra något för att det är semestertider? Känns lite som att det är just semester ni jobbar med och att det kanske är just då ni borde ha folk på plats. Städbolag som lämnar spisen på max tills nästa person dyker upp 5 dagar senare med 40 grader i huset, lämnar fullt med tomma vinflaskor på diskbänken, låser inte alla fönster och nästa gång inte ens dyker upp för städ. Men dom har inte gjort något fel? För spisen går väl fortfarande att starta? Då är ingen skada skedd. Vissa gäster vill spara tomma vinflaskor och glasburkar så det är normalt att det står sånt på bänken när nästa gäst kommer.
Dåligt företag som nästan tar 50 procent av vad hyresgästen betalar i provision och inte är villiga att lösa problem så som när hyresgästen smiter från att betala elkostnader som denne ska göra enligt kontraktet. Novasol skriver bara att de inte kan göra något såsom att fakturera detta fastän de sitter på alla uppgifter till hyresgästen. Mycket dålig service
Ett företag som inte verkar alls bry sig om sina kunder. Ringt två gånger om att få återkoppling. Säger att de ska höra av sig men bryr sig inte om det.
Aldrig mer Novasol. Oprofessionellt företag. Hotline numret svarar ingen på. Danmarknumret ca en timmes väntetid. Vår stuga som bokades ett halvår i förtid hade värden meddelat Novasol att de inte kunde hyra ut längre. Detta hade meddelats för 4 mån sen. Vi har inte fått svar fr novasol trots otaliga mejl. När vi väl får tag på dem lovar de betala tillbaka pengarna inom 4 dagar. Vi har väntat en vecka nu. Vi ringer igen men de kan inte se vad som är gjort. Ansvarig för återbetalning ska ringa upp men inget händer. Nya mejl men inget svar. Vi ligger ute med mkt pengar o har själva fått fixa nytt boende.
Jag vill starkt varna för Novasols oseriösa uthyrningspolicy. När kontraktet skrivs blir det ett slavkontrakt och det går ej att lämna återbud vid tex som hos mig översvämning pga regn kaos. Ej heller gick det att upphäva avtalet vid allvarlig sjukdom och pga detta försäljning av stugan. Det renderade mig böter på 35000 kr. Varning till er som vill hyra ut.
Söker du efter en förstörd semester med "rökfritt" boende som stinker rök och utlovad badplats som inte ens existerar så ska du boka genom Novasol. Som grädden på moset får du prata med spydig personal flera gånger utan någon som helst utbildning i kundkontakt eller vilja att hjälpa till. VARNING!
väldigt oseriösa när man är husägare, som sagt upp avtalet men ändå krävs på hutlösa pengar o massa krångel, kan inte rekommendera någon att låta dessa aktörer förmedla ens hus.
Vi vill gärna skriva ett omdöme om stugan vi hyrde, och gärna läsa om vad andra tycker om stugorna ni hyr ut. Mycket förvånad att ni inte erbjuder oss som hyr den möjligheten. Oseriöst. Vi hyrde stugan Semesterhus - Tallbacken/Bolmen, Sverige Objektnummer: S25124 Lövvägen 33. Vi fick vad vi betalade för, låg standard - lågt pris. Helt logiskt och helt enligt förväntningar. Däremot tycker vi att det är väldigt dåligt att det saknas petskyddade uttag och jordfelsbrytare. Dessutom dålig placering av brandvarnare. Dessutom har ägaren fiber och router i stugan men väljer att inte dela med sig av den tjänsten. Lite provocerande. Väldigt fint område med närhet till sjön
Katastrof företag , vi kunde inte använda poolen på halva resan och saker i huset var trasigt m.m aldrig mer novasol. Fick inga pengar tillbaka
Oseriöst! Vi måste avboka på grund av major Force och det spelade ingen roll för dem, inget mejl för att förklara vad som hände eller möjligheter för att boka senare. De svarade inte direkt utan via Booking.com. Vi hade bokat också med ett annat hotell i en annan stad och de har förstått, samma som destination Gotland, som har återbetalat allt eller med möjligheten att boka senare. Nu är det dags att visa hänsyn till de andra i stället för att dra fördel av en viss omständighet. Synd om dem!
Comment on this business

to add NOVASOL Sverige map to your website;