facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NTI Helix

About

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix och är en fristående gymnasieskola i Borlänge. NTI Helix ingår i NTI Gymnasiet, som har 28 gymnasium runt om i Sverige.

Story

Helixgymnasiet har bytt namn till NTI Helix och är en fristående gymnasieskola. Vid Helixgymnasiet studerar ugefär 230 elever. Våra lokaler är belägna mitt i Borlänge centrum vid Jussi Björlings torg.

Skolan har följande program:

- IT-programmet - El- och enerigprogrammet
Inriktning Dator- och kommunikationsteknik.

- Naturvetenskapsprogrammet
Inriktningar Naturvetenskap samt Naturvetenskap och samhälle.

- Digital designprogrammet - Estetiska programmet
Inriktning Estetik och media.

- Teknikprogrammet
Inriktningar Design och produktutveckling, Informations- och medieteknik samt Teknikvetenskap.

- Ekonomi programmet
Inriktningar juridik, marknadsföring och kommunikation samt redovisning och finansiering.

Address:
Phone: 0243-795640
City: Borlänge


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00


related searches: NTI Gymnasiet, SchoolSoft ProCivitas, Sjukanmälan borlänge kommun, Hagströmska Gymnasiet, Soltorgsgymnasiet, Helixgymnasiet läsårstider, Helix Borlänge, Rytmus
Similar places near
Hushagsgymnasiet Hushagsgymnasiet 508 meter Översatt av Google Redan Original Jo
Erikslundsgymnasiet Erikslundsgymnasiet 807 meter Erikslundsgymnasiet är "den lilla skolan med det stora hjärtat". El- och energiprogra...
Ljungbergsgymnasiet Ljungbergsgymnasiet 809 meter Ljungbergsgymnasiet är en gymnasiesärskola med ett brett utbud av utbildningar.
Hagagymnasiet Borlänge Hagagymnasiet Borlänge 1 km Mycket klimatsmart alternativ vid matssalen. Investerar redan nu i krypkost.
Soltorgsgymnasiet Soltorgsgymnasiet 1 km VART ÄR MAX? mvh Göring
Soltorgsgymnasiet Soltorgsgymnasiet 1 km Soltorg är en mötesplats för framåtsträvande och ambitiösa studenter. Här respekteras...
Reviews
Vad ni än gör välj inte den här skolan, ni kommer ångra er något fruktansvärt. Man får ingen som helst information om saker, man kan åka till skolan och ingen lärare kommer, när man då går och frågar personal vart läraren är så vet dom inte alternativt att man får information att läraren är sjuk när man redan är på plats.
Har precist börjat men jag tycker att Helix är en ganska bra skola då folk är trevliga och jag tycker om ipassen för att då får jag mer jobb gjort. Lite irriterad dock över hur vissa lärare kommer sent till varje lektion eller så försvinner de bara under lektionen. Tycker inte om att ute idrottplatsen är 30 minuter ifrån skolan med :
Katastrof får fel kurser tar flera veckor innan dem ändrar. Och "Läx fri" är det inte dom lägger istället in obligatoriska lektioner där man får sitta och göra sinna läxor och uppgifter så man får alltid sluta sent och man är där helt i onödan för ingen jobbar på dessa ipass. Man kan INTE "flexa" som dom kallar det dom hittar alltid på någon riktigt dum anledning för att man ska vara kvar. Försökte flexa i 3 år men fick aldrig.
I-passen går emot principen mot att vi ska få ha andra sysselsättningar på fritiden då man bara blir trött av alla långa skoldagar och orkar knappt jobba, jag hade jobbat mer intensivt och bättre om vi hade gått kortare skoldagar. Om I-passen ska finnas kvar borde dem va frivilliga.
ingen bra skola. har inte fått min kurser på 5 veckor. man har alltid ipass som är helt onödigt då man ändå inte gör något. lärare som man ska ha i det ämenen man jobbar med är alldrig på ipassen så det är helt meningslöst och om man är klar med alla uppgifter och allt så måste man ändå gå på ipassen och då sitter man still och gör inget! HELT ONÖDIGT!
jag gått där i it klassen ett år och sen gick jag ett år till. jag skulle gå om några kurser i ettan sen hoppade jag av. Ipassen förstörde mitt liv då jag varrt mobbad av lärarna. nu jobbar jag som snickare. bästa valet av mitt liv var att hoppa av helix och börja jobba
Jag hade en väldigt bra tid på helix och tycker personligen om ipassen för de höll mig i fas med allt och slapp känna att jag behövde jobba lika mycket hemma
Jag älskar Helix gpr i åk 3 nu det är ett fantastiskt skola där lärarna är så jätte hjälp samma och trevliga
Dem ljuger man får inte flexa. man sitter i 12 timmar per vecka och gör absolut inget för att man får inte flexa!
Fick dåliga recensioner på Facebook så då tog dom bort så man inte längre kan ge dom recensioner på Facebook...
Comment on this business

to add NTI Helix map to your website;