facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nudaengs Thai food

Nudaengs Thai food
Address: Fjugesta Letstig 20, 71631 Fjugesta, Sweden
Phone: 058510110
City: Fjugesta
Zip Code: 71631



related searches:
Reviews
Amazing food! Best Thai food I had and I visited Thailand many times! Large plats and very tasty! I recommend!! Översatt av Google Underbar mat! Bästa thaimaten jag hade och jag besökte Thailand många gånger! Stort bord och mycket gott! Jag rekomenderar!!
Otroligt god och vällagad lunch och fräsch salladsbuffe. Vi åt friterad kyckling och wokade grönsaker, så gott! Wokade grönsaker fixades fast det inte fanns på lunchmenyn, helt suveränt! Rekommenderar starkt!Mat: 5/5
Så himla god mat och fantastisk service.Mat: 5/5
Mycket mat men otroligt smaklöst, blir inget nytt besök dit. Ta med en påse dit om du mot förmodan ska hämta mat nån gång för dom tar 4 kr för en liten papperskasse.
Jättegod mat, trevlig personal. Specialkost: Aldrig problem hon vet vad jag inte kan äta.
Alltid god mat och alltid trevlig personal. Rekommenderas varmt! Det finns lunch mellan kl 11 - 14 onsdag till fredag och menyn hittar man i Facebook sidan. Lunchmenyn har alltid två thai rätter och en svensk husmanskost option. Det finns även bra barn portioner.
Hört talas om haket,bra kryddad och tillagad mat. Det vart vårullar till damen och stektris med räkor för mig,glömt kycklingen i rätten men allt var ok.ändå. Kan rekommendera stället om kraven ej är för höga!
Trevlig personal och god mat.Mat: 5/5
Supergod mat och alltid lika trevliga. Om man beställer mat kvällstid kan det var lite väntetid, men ringer man i god tid innan så är det inga bekymmer.
Maten brukade vara bra och portionerna brukade vara stora. Nu är maten tråkig och man får fan inte mat så man blir mätt. Riktigt tråkigt. Vad har hänt?
Comment on this business

to add Nudaengs Thai food map to your website;