facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nya Akterbaren

Address: Bergavägen 8G , Åkersberga 184 30, AB, SE
City: Åkersberga
Zip Code: 184 30



related searches: Nya akterbaren åkersberga age
Similar places near
Tommys Tommys 533 meter Var tvungen att testa detta ställe eftersom man hört så mkt olika om det. Till en bör...
Reviews
Skönt ställe med klassisk sports bar-känsla. Vi fick ett väldigt trevligt bemötande och avnjöt en helt ok Planka. Grym mos med mycket sås och bea, sambon fick kanske för mycket grönpeppar men de gick att plocka bort. Baconen var perfekt. Sparrisen var skuren i korta stänger, vilket var lite underligt. Anledningen till att jag inte ger 5 stjärnor är att biffen, som vi ville ha medium, var very well done i kanterna och sen rare i mitten. Samt att kocken delat biffen vid upplägget, innan den fått vila, så all köttsaft runnit ur och bidrog till en hel del extra tuggade. Men i överlag så var vi nöjda, bemötandet höjde helt klart betyget.
Åkersberga har en riktig bar! Engagerad ägare som tar hand om alla sina gäster väl och är en grym entreprenör! Har kan man båda äta och dricka. Mitt enda klagomål är när vi fick en drink som var lite halvtråkig. Man ska bara ta en bra bärs här.
Otrevlig och girig ägare. Skällde ut sin personal för att han gjort fel. Ägaren tog in mig i köket och skrek på sin minderåriga personal vilka idioter dom är trots att det inte var deras fel. Serveringspersonalen får inte heller dricksen som man lämnar utan det går direkt in till ägarens ficka. Dessutom är det bara alkisar som hänger där och det kan bli otrevligt. Kommer aldrig gå tillbaka.
Helt ok mat, trevlig atmosfär och trevlig personal
Blev påmind om varför ja inte går ut i förorterna... 99% av alla brudar beter sig som förortssnubbar efter några öl... Detta va 4e gången typ som ja någonsin satt foten på aktetbaren.... Kommer inte hända igen ... Och det beror inte på stället... Public är lika tragiskt ..
Folkligt o glatt
Inte alls trevligt. Vi va två gäster men fick inte sittplats trots många lediga bord. Väldigt girig ägare.
Mysig pub med helt ok mat.
Mysigt ställe med god mat och, bra service och trevlig personal. Stort sortiment i baren, matmenyn är inte jättelång, men de rätterna som finns är en riktigt positiv överraskning. Maten var vällagad, god och fint upplagd. Rekommenderas !
Otroligt trevlig bar. Ägaren var en av de trevligaste personerna man kan träffa. Väldigt personligt ställe med mycket glädje. Maten var även suverän
Comment on this business

Directions to Nya Akterbaren with public transportation


Åkersberga centrum 50 meters
626
694
968
Åkersberga station 140 meters
968
Åkersberga station 150 meters
Åkersberga station 150 meters
968
Åkersberga station 150 meters

to add Nya Akterbaren map to your website;