facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nya Almviks café

Nya Almviks café

About

Almviks café, nya ägare sen juni-17, glass, matiga mackor på eget surdegsbröd och bakverk. Gör allt småskaligt och för hand med mycket ekologiska råvaror.

Story

Egengjord högkvalitativ glass i spännande smaker, Surdegsmackor och lite bakverk.

Address: Affärshuset, 593 95 Almvik
Phone: 0735326283
City: Almvik
Zip Code: 593 95


Reviews
Supermysigt café med hembakt fikabröd, ofta närproducerade ingredienser. Hemgjord pinnglass! Gott kaffe. Det finns också sopp-lunch och macka för den som är lite hungrig. Toalett med skötbord. Endast öppet under sommarsäsongen, samt vissa helger.
Inte cafét för dig på budget utan något för dig som uppskattar goda smaker och kvalité . Utsökt fika och lättare måltider med fokus på närodlat och snällt för miljön. Mycket goda smaker med extra av det goda. Synd bara att serveringen ligger et stenkast från E22.
FANTASTISK upplevelse, helt oväntat vid vägkanten! I en trädgård står de och bakar fantastisk napolitansk pizza med toppkvalité på råvaror och smak. Bufféupplägg där du tar slice efter vad som är nygräddat, först till kvarn. Ingår kaffe och dessert som också smakade himmelskt! STANNA HÄR!
Hade hört mycket gott om Almvik innan vi gjorde ett besök och vi blev inte besvikna. Väldigt god pizza och efterrätt. Pizzan lagades framför gästerna och buffén fylldes på allt eftersom med fyra olika sorter varav två vegetariska. Den hemmagjorda glassen och kakorna var också supergoda. Enda nackdelen är närheten och ljudet från motorvägen intill samt att det kanske kunde varit lite mysigare uteplats med mer skuggplatser. Men på det stora hela ett mycket bra ställe som vi säkert kommer besöka igen.
Finns verkligen inget negativt att skriva, helt fantastisk mat och så trevliga, trots att vi kom sent fick vi beställa pizza. Lätt den godaste pizzan jag har ätit, godare än i Italien. Ett obligatoriskt besök om du är i trakten!
Ligger lite för nära E22 men riktiga pizzor och fantastiskt goda bakverk med riktig glass gör Alviks café väl värt att besöka. Perfekt som en avslutning på vägen hem från t.ex en Ölandsturné!
Riktigt gott fika med både egengjorda glassar och bakverk. Mysigt och fantastisk personal. Nästa gång provar vi pizzorna som doftade så gott! Fick köpt fina muggar som minne
Tack så hjärtligt för att ni hjälpte till att på ett fantastiskt sätt fira vår härliga 100-åring. Uppdukat med underbar mat o finaste, smaskigaste dessertbordet. Jag brukar sällan äta mig så proppmätt men det gick bara inte att sluta njuta av godsakerna. Kvalitén är i världsklass och så prisvärt. Stort TACK!!!
Kanongod pannkaksbuffé. Här hittar man ett mysigt ställe med trevlig personal som verkligen bryr sig om sina kunder kom tex ut med påtår till oss som satt ute som älskar det dom gör och som gör det riktigt bra! Detta stopp är ett måste för alla som åker förbi Almvik! : här har dom tänkt på allt, till och med på toan:
Den godaste mackan jag ätit! Och glassen, den är i en klass för sig. Vilket drömställe!
Comment on this business

to add Nya Almviks café map to your website;