facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nya Löderups Strandbads Camping

Nya Löderups Strandbads Camping

About

Campingen med direktkontakt med havet och naturen. En av Sveriges finaste sandstränder. Gång avstånd till Ales Stenar och Dag Hammarskjölds Backåkra.

Address: Östanvägen 64, 27177 Löderup
Phone: 0725414400
City: Löderup
Zip Code: 27177


Reviews
Hade bokat en sista plats som fanns vid servicehus vilket vi tyckte kändes okej. Men när vi väl kom fram var platsen 1 m från soppcontainer, återgivning och platsen full med avloppslock som det luktade ifrån. På toppen av allt kommer sopbilen 07 varje morgon och tömmer dessa containrar så det bara dånar. Det kan vara bra att informera att denna plats är full med avloppslock samt soppor som luktar, så man har ett val att INTE boka den. Så tips - Boka INTE plats 128 med andra ord. Fint läge annars!
Max 1 stjärna från oss! Alldeles för rörigt, husbilar, husvagnar och tält är placerade huller om buller - och trångt! Alldeles för få toaletter och duschutrymmen för alla dessa människor. Ofräscht. Läget vid stranden hade kunnat nyttjas så mycket trevligare.
Helt ljuvlig plats, lugn och skön stämning och fantastisk strand. Alla bekvämligheter för husbilen. Minus för dusch-/toalettutrymmen och avsaknad av källsortering.Tjänst: 3/5
Fantastiska bad fin camping nära havet . Fina promenadvägar i skog äng och strand miljö. Hundar är välkomn och bad för hund finns.Tjänst: 2/5
Smutsiga toaletter och dåliga "servicehus" med en vanlig campingplatta/ugn utomhus. Så kommer tyvärr inte återkomma igen.Rum: 1/5
Var bara på besök men det verkar kanon. Nära till stranden och andra omgivningarTjänst: 4/5
Ingen wifi lite låg standard till högt prisRum: 2/5
En liten fin camping, med härliga strövområden, både i skog och på strand ! Perfekt för oss med hund! Servicehus med toaletter, dusch, kök, rätt slitet och gammalt men väldigt rent! Vi har haft några fina dagar här!
Läget är toppen - 5 stjärnor. Dessvärre är serviceutrymmena fullständigt underdimensionerade och otillräckliga. Långa köer både till toalett och disk och standarden är sisådär, inte värt en enda stjärna. Har inte upplevt så underdimensionerade toaletter sen jag åkte transsibiriska järnvägen:- Verkligen synd, för denna camping kunde varit en pärla.
Härligt läge nära havet. Bra sevice faciliteter.
Comment on this business

to add Nya Löderups Strandbads Camping map to your website;