facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nya Multi Mat

About

Mat från hela världen. Livsmedels butik i Uppsala.



"Livsmedelsaffär"
Address: Murstensvägen 4, 752 60 Uppsala
Phone: +46790460960
City: Uppsala
Zip Code: 752 60


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: Orienta Uppsala
Similar places near
Coop Ekeby Uppsala Coop Ekeby Uppsala 2 km Bättre än en Ica butik vilket säger något
Safa Golden Sella Basmati Rice Safa Golden Sella Basmati Rice 4 km Best quality rice available in the market, suits Afghan, Iranian, Indian, Kurdi, Arab...
Coop Stationsgallerian Coop Stationsgallerian 5 km När jag skulle betala var inga kassor öppna. Två anställda diskuterade med varandra i...
ICA Kvantum Gränby ICA Kvantum Gränby 7 km Höjt sina dagens lunch priser med 35-40% på väldigt kort tid... Orimlig höjning trott...
Bolands Fisk & Skaldjur Bolands Fisk & Skaldjur 7 km Björn tillverkade smörgåstårtor i och med att jag fyllde jämnt för några år sedan och...
Coop Sunnersta Coop Sunnersta 8 km Kompisen jag var in och köpte kaffe bulle till oss två 40kr billigt.sen ner till flot...
Reviews
Har stadigt försämrats från vad som var en riktigt bra butik, idag var det sista gången jag gick dit. Ingen av de få lockvaror de har numera fanns och varorna gick in för det dubbla mot vad som priset angav.
Butiken skulle behöva städas lite bättre och snyggas till på hyllorna. Men kul med lite annorlunda utbud och bra med grejer till vattenpipa. Ombud oxå.
Köpte lite baklava här ifrån, de var asgoda.
Godaste vattenmelon jag ätit och det finns lite anurlunda saker där men det luktar inte gott där inne kan jag säga, annars ganska bra.
En av de absolut sämsta arabiska mataffärerna någonsin. Ruttna grönsaker i kylskåpet, icke professionell kundbemötande och ursinnigt höga priser på vissa produkter. Färska köttet som de säljer är av dålig kvalité och antagligen fryst kött som har tynats och säljs som färsk. Allmänt har butiken mycket mindre produkt varianter, jämfört med andra arabiska mataffärer. Om du har två alternativ, välj den andra alternativet oavsett.
Ett ställe med utländska produkter. Gott om parkeringsplatser, pris mässigt har de bra priser jämfört med andra liknande affärer, frukter och grönt har inte hög kvalitet, bra urval på de flesta utländska produkter, har bra priser på kött. Lite utreda i affären.
Kanonbra affär med fin frukt- och grönt delning. Bra chark och bra sortiment på kolonialvaror, mejeriprodukter och man kan även köpa färdig mat. Här hittar man saker som man inte hittar på Ica och liknande affärer, t ex kvitten, lammtunga, närproducerad orientalisk ost, vetesurdegschips och färska ej torkade dadlar. Låga priser på det mesta och väldigt trevlig och serviceminded personal.
Blandat utbud, mycket frukt och grönt. Mat från Mellanöstern, Afrika, Östeuropa och en del asiatiskt. Bra priser på frukt och grönt. Roligt utbud av snacks, godis och kakor. Bra priser på lösviktsnötter såsom pistagenötter och valnötter. Har en del ovanligare saker såsom injera.
Det är bra men man ska extra koll på datum på varor...och om du är inte nöjd, dem tar inte tillbaka nån varor ,fast best datum stämmer inte med priserna....!
Bra priser speciellt på grönsaker. Rolig butik med hela världens mat.
Comment on this business

Directions to Nya Multi Mat with public transportation


Uppsala Stenhagens köpcentrum 70 meters
Stenhagens köpcentrum (Uppsala) 80 meters
752
Stenhagens centrum (Uppsala) 130 meters
12
5
Uppsala Stenhagens Centrum 130 meters
Uppsala Stenhagen 140 meters
108
109
752
773
774
804
848
982

to add Nya Multi Mat map to your website;