facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nya Pulsen Åkersberga

Nya Pulsen Åkersberga

About

Nya Pulsen Åkersberga kommer vara ditt bästa och mest prisvärda alternativet i Åkersberga.

Address: Rallarvägen 8, 18440 Åkersberga
Phone: 08340420
City: Åkersberga
Zip Code: 18440



related searches:
Similar places near
Godis 500 Sorter Godis 500 Sorter 0 meter Finns inte längre
Willys Willys 12 meter Bra mataffär. Willys har bra priser och denna butik är nybyggd så den är schysst inut...
Stora Coop Åkersberga Stora Coop Åkersberga 727 meter Väldigt stor och rymlig affär. Finns allt och även några lockande erbjudanden.
Willys Willys 838 meter Låga priser, men mycket skräpmärken. Eldorado och Prime Patrol, fy faan. Sämre kvalit...
ICA Supermarket Åkersberga ICA Supermarket Åkersberga 1 km A bigger sized ICA, neither cheap or expensive. They will have what you need, outside...
ICA Supermarket Favoriten ICA Supermarket Favoriten 3 km Så missnöjd med deras post-service. Otrevlig personal och ALLTID långa köer.
Reviews
Butiken är lite rörig och inte så vacker, men det är sekundärt. Stor butik med köttdisk. Jag handlade där ca 5 gånger, under 6 månaders tid. Plus för mat från olika länder. Reagerade igår att kvisttomaterna var väldigt billiga. Vid alla besök fanns något attraktivt erbjudande, men i övrigt normala priser. Dock reagerade jag på dyra drycker läsk och öl. Köpte Falcon folköl, 6-pack 50cl, extra brew, för hela 74!kr. Lidle säljer exakt samma öl-pack för 50!kr, till ordinarie pris. Jag noterade detta dagen efter på Lidl i en annan Stockholms kommun.
Har tyckt att butiken är den bästa hittills. Men var mycket missnöjd med senaste besöket då det var en som jobbade som slängde kvittot och tog dessutom för mycket betalt. När hon frågade om jag ville ha kvitto sade jag ja men hon slängde det ändå. Riktigt dålig service jämfört med förut.
Nästan alla vanliga svenska varor är dyrare om du jämför med Willys/Ica. Det som är billigt är massa saker som inte har gått att säljas klart på andra butiker. Även utländska varor som Asiatiska/Mellanöstern är billigare på den utländska mat butiken i Åkersberga centrum Avin livs.
Lite annorlunda utbud gör det inspirerande att handla där. Dock är det allt som oftast väldigt kort datum på varorna.
Köttdisken är Åkersbergs bästa. Både de butikspackade köttet och den manuella kött disken är kanon. Hög kunskapsnivå på personalen i disken. Bra utbud av korvar som inte finns hos ICA/ Coop med flera t.ex polska-, finska- och Balkankorvar av hög kvalité.
Sthlms i särklass bästa köttutbud…värt en omväg
Bra erbjudanden och roligt sortiment med saker man inte hittar någon annanstans.
Jodå helt ok bra priser tycker jag bra kött
Fynd Varje gång. Har otroligt bra priser på en del fynd. Gäller att kolla. Övriga varor,, normalpris.
Där handlar jag ofta.
Comment on this business

to add Nya Pulsen Åkersberga map to your website;