facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nya SiboGrillen

Nya SiboGrillen

About

Nya Sibogrillen, Gatukök

Address: sibo 6685, 82391 Kilafors
Phone: 0278650374
City: Kilafors
Zip Code: 82391



related searches:
Reviews
Den här gången blev det inte alls bra. Blek smaklös kyckling och rätt snålt med ingredienser, så det blir inte mer än en två nu. Trist, det var bättre förra året.
Pizzan som vi åt var god. Men på uteplatsen var inte det fräscht, mycket skräp dom behövdes kastas ..inte kul att sitt och titta på 2 toalettstolar som utsikt och fula torkade blommor i krukor på uteplatsen.
En av de bästa pizzorna jag ätit. Krispig botten men inte bränd någonstans. Bra mängd med ingredienser. Allt på menyn var tydligt, även att de använder pizzaskinka. Även barnen tyckte om sina Hawaii. Andra besöket hittills och kommer bli fler.
God mat men lite lång väntan innan den serverades då vi hade en tid att passa.
Du möts av en ganska originell "grillkänsla" när du kliver in där, men Ömer den håriga korta killen bakom disken kommer göra ditt besök värt det originella besväret. Grym service, bra mat, och du får det du ber om och lite därtill. Och det är aldrig några problem att dröja sig kvar en stund efter maten bara för att sitta och surra av sig. Behötandet har alltid varit bra där, och vem du än är som kliver innanför dörren så kommer du bli behandlad som förtjänat! Bästa sibogrillen och bästa ÖMER!!! Håll utkik, jag kommer försöka tvinga karln att göra en riktigt fet specialare åt oss matgalningar!
Meh, pizzan gick att äta men mer än så var det inte och man kände sig inte direkt välkommen.
Fantastiskt ställe med väldigt god mat. Speciellt deras husets big hamburgare, defenitift regionens största och godaste. Med hembakt bröd och med bacon och stekt ãgg. Jag lovar att ni blir inte besvikna, defenitivt värt ett besök.
Bra mat å snabb service. Verkligen prisvärt.Mat: 5/5
Helt okej mat. Väldigt små portioner och väldigt högt pris för mängden mat man fick. Dricka ingick inte heller. Lite obrydd personal men det gick iaf snabbt att få maten.
Kul trevlig grill. Full pott men man måste gilla "stekbordsrestauranger".
Comment on this business

to add Nya SiboGrillen map to your website;