facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nya Slottet Bjärka-Säby

About

Nya Slottet Bjärka-Säby, beläget 2 mil utanför Linköping är en retreat/kurs/konferensanläggning som drivs av Sionförsamlingen i Linköping.

Story

Nya Slottet Bjärka-Säby drivs och ägs av Sionförsamlingen i Linköping. Retreat/kurs/konferensanläggning i anrik slottsmiljö nära sjön Rängen endast 2 mil från Linköping.



"På Nya Slottet anordnas retreater, konferenser och kurser. Du kan också besöka oss som enskild gäst för att njuta av stillheten under några dagar. Under sommaren håller vårt fantastiska Slottskafé öppet med bakverk och bröd från vårt eget bageri. I den vackra parken finner du så väl slingrande stigar som barnvänlig badplats."
Address: Nya Slottet Bjärka-Säby, 58964 Sturefors
Phone: 013232560
City: Sturefors
Zip Code: 58964



related searches: Bjärka-Säby boende, bjärka-säby kloster, bjärka-säby ägare, bjärka-säby hotell, Slottscafeet Bjärka-Säby, Bjärka-Säby retreat, bjärka-säby julmarknad, Bjärka-Säby Halldorf
Similar places near
Slottskaféet Slottskaféet 7 meter Mycket trevligt bad, gott om plats även om det är populärt.
Bjärka-Säby Château Bjärka-Säby Château 29 meter Mycket trevligt bad, gott om plats även om det är populärt.
Schloss Bjärka-Säby Schloss Bjärka-Säby 35 meter Var där på retreat och maten var så god, kocken är duktig och kommunitetsfolket så tr...
Reviews
Det var första gången som jag har besökt Bjärka-Säby slott idag den 29:e juni 2021 och jag tycker slottet och omgivningen är mycket vackert och storslaget och fiket är väldigt mysigt och gemytligt. Kommer absolut att besöka detta slott igen och även badplatsen som ligger i närheten.
Mycket trevligt ställe. Finns bra badplats för de som vill slå två flugor i en smäll. Idag var det smockat med folk så det blev svårt att hitta en plats i skugga när vi skulle äta. Mycket god mat och vi var alla nöjda. Väntetiden var lite i överkant men de unga personerna som jobbade i köket var jätteduktiga och såg till att allting var supergott. Klassiska rätter som pannkakor, pastasallad, mackor och superfina hembakade bakverk. Utsikten mot vattnet är inte heller trist att ha. Rekommenderas.
Såg inte att det fanns mat. Trodde bara det var kaffeTidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetid
Mysigt Slottscafe där de även hade glutenfria alternativ att välja mellan.
Vacker miljö, fint slottTidpunkt för besökAllmän helgdag
Mysigt och så fint att allmänheten får ta del av de underbara omgivningarna.Tidpunkt för besökVardag
Fridfullt, vackert och dyker upp från ingenstans!
Trevligt café med bra mat. Väl värt ett besök. Ok badplats med sandbotten närmast stranden. Lite sandstrand som barn kan gräva i. Bryggor och en flotte lite längre ut. Vattnet grumligt.
Fantastisk! Fridfull och vacker! Mycket gott att äta på slottscaféet.
Trevligt ställe med trevlig utsikt. Priserna var helt ol
Comment on this business

to add Nya Slottet Bjärka-Säby map to your website;