facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nybygget

Nybygget

About

Nybygget är Sveriges senaste visningshusområde centralt beläget vid Arlanda flygplats norr om Stockholm.



"Nybygget är ett permanent visningshusområde för dig som går i husbyggartankar. Hos oss hittar du 20 visningshus från Sveriges ledande hustillverkare på ett och samma ställe. Detta gör att du enkelt och i lugn och ro kan jämföra visningshusen och träffa husleverantörernas kunniga representanter. Förutom att vi har husvisningar på våra 20 000 m² är Nybygget även en inspirerande mötesplats för arkitektur, design, inredning och trädgård. Du hittar oss vid E4:an granne med Arlanda flygplats. Fri entré för alla familjemedlemmar."
Address: Nybygget 101, 195 61 Märsta
Phone: 08-591 119 60
City: Märsta
Zip Code: 195 61


Similar places near
Arlanda Hotellby Arlanda Hotellby 3 km Ganska konstig hotell men man fick ett stort rum. Frukosten var en normal hotell fruk...
SigtunaHem SigtunaHem 4 km Snabb service av alla utom en person.
Lina på Landet Lina på Landet 4 km Lina är en härligt driftig kvinna med hantverkskunnande och en butik där du både kan ...
Bjurfors Sigtuna Bjurfors Sigtuna 4 km Bästa Maria karadimir som jobbar där
Brf Tallen Brf Tallen 5 km Innan ni köper tänk på att det inte finns några parkeringsplatser och kö tiden för en...
Lundby Gård / Odensala Gräskött Gårdsbutik Lundby Gård / Odensala Gräskött Gårdsbutik... 7 km Lantligt å mysigt ställe.
V57 Ventilation & Energi AB V57 Ventilation & Energi AB 9 km V57 Ventilation & Energi AB arbetar som ett fullservicebolag och vi hjälper dig i arb...
Reviews
Toppen att kunna se och känna på moderna hus. Säljare finns på plats så man kan ställa frågor. Fast det är bäst att ringa i förväg om det är en specifik tillverkare man vill prata med för att vara säker att någon finns på plats.
Bra ställe, allt centrerat vilket var skönt. Lite krångligt att ta sig dit.
Fint med en sådan utställning av hus men säljerna va inte så trevliga de flesta ialla fall! Kom ihåg ni är säljare ni represnterar ett företag!
Lite märklig plats, men många fina hus och trevlig personal överallt! Massor av inspiration även om man inte ska bygga nytt.
Bra och informativ utställning, flera olika modeller och både stort och smått!
Fantastisk möjlighet att kunna titta närmare på hus från olika leverantörer och prata med säljaren direkt på plats. Mycket inspiration!
Så praktiskt att kunna se och uppleva husen istället för att titta på bilder eller ritningar. Trevliga representanter och bra upplägg.
Väldigt trevligt ställe med många fina hus och olika husidéer. Helt gratis! Funderar ni på att bygga nytt, tveka inte att besöka detta ställe. Prata också med säljarna om det hus de representerar, de hjälper till mer än gärna. Drar av en stjärna då det inte fanns ett riktigt café. Kanske orättvist då det kan vara svårt att få ekonomi för ett sånt café, men det går att göra klart bättre än termoskaffe och trista delicatoprylar.
Bra info om dom hus som finns där men skulle gärna se lite fler tillverkare framför allt med lite mindre hus runt 100 kvadrat.
Mycket bra information. Överskådligt och bra upplägg. Riktigt bra att få komma in i alla hus, prata med säljare m.m Upplevelsen blir ju så mycket bättre då. NW
Comment on this business

to add Nybygget map to your website;