facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NYD Poledance Lund

NYD Poledance Lund

About

På dansskolan New York Dance i Lund undervisar vi i Poledance, flexibility och massor med andra dansstilar! Välkomna!

Story

New York Dance är en dansskola som startades 2012 av två välkända dansare/lärare från New York, Mikaela Olsson och Brandon Smith. De kom till Sverige med ett enda mål, att öppna en dansskola med det allra senaste inom dansvärlden från USA.

Skolan har blivit oerhört populär och har på ett år utökat till runt 100 klasser i veckan. Det finns runt 30 olika dansstilar att välja på varje vecka. Det är viktigt att alla ska få chansen att vara med oavsett om man vill dansa professionellt, ha en eftermiddagsaktivitet eller ett workoutpass.

I samarbete med poledanceinstruktören Freja startade New York Dance upp en Poledanceverksamhet som även den växer för varje termin. Poledanceklasserna har en helt egen sal med stänger och ett utbud av klasser från nybörjarnivå till mer avancerat. Det finns även möjlighet att komma och träna poledance utöver lektionstid, om man inte har en egen stång hemma.

Utöver klasserna erbjuder vi även privatlektioner, möhippor, svensexor och andra tillställningar. Kontakta oss för mer information och bokning.

Våra klasser:

Pole Nivå 1:
Poledance för nybörjare. Precis vem som helst kan ta denna klass, inga förkunskaper krävs. Vi går igenom grunderna och provar på enkla nybörjartricks. Vi lär känna stången och tränar upp styrka och koordination från grunden.

Pole Nivå 2:
Fortsättning på nivå 1. Här lär vi oss fler tricks upp och ner och börjar att dansa koreografi med de trick vi lärt oss. Vi fortsätter att bygga upp styrka och börjar även introducera stretching.

Pole Nivå 3:
Fortsättning på nivå 2. Nu lär vi oss mer avancerade trick och kombinationer av trick. Utvecklad koreografi. Vi orkar köra tyngre styrkeövningar och fortsätter att stretcha.

Pole Nivå 4:
Fortsättning på nivå 3. Här börjar vi snudda en professionell nivå gällande tricks och koreografi samtidigt som vi fortsätter att utveckla flexibiliteten.

Flexibility Class:
Stretchingklass som utvecklar flexibiliteten i hela kroppen. Vem som helst kan ta denna klass, från nybörjare till avancerade, stretchingen anpassas efter den individuella nivån. Klassen rekommenderas starkt till de som tänker fortsätta med pole eller hoop, då man behöver flexibiliteten för att klara av tricken som ingår på de högre nivåerna.

Har ni frågor eller funderar över någonting så tveka inte att kontakta oss!

Välkomna!

Address: Annedalsvägen 9H, 22764 Lund
Phone: 0734336088
City: Lund
Zip Code: 22764


Opening Hours

Monday: 16:30 - 21:00
Tuesday: 16:30 - 19:00
Wednesday: 16:30 - 21:00
Thursday: 16:30 - 21:00


related searches: New York Dance Lund
Similar places near
IJOYA IJOYA 1 km IJOYA - Afro dance meets fitness.
Lunds Studenters Folkdanslag Lunds Studenters Folkdanslag 2 km Dansa FOLKDANS till levande musik. Dance FOLK DANCE to live music.
Reviews
Trevligt och väldigt fina lokaler
Översatt av Google Varm atmosfär och expert personal. Original Warm atmosphere and experts staff.
Comment on this business

to add NYD Poledance Lund map to your website;