facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nyköpings Auktionsverk AB

Nyköpings Auktionsverk AB

About

Hos oss kan Du känna dig trygg.

Vi värderar samt säljer dödsbon, hela hem, delar av samt enstaka objekt. www.nykopingsauktionsverk.com

Story

Nyköpings Auktionsverk AB startades av hösten 2012. Vi som driver Nyköpings Auktionsverk AB är Sabina Granö, Andreas Lindgren och Markku Granö.

Nyköpings Auktiosverk AB är som det låter ett auktionsverk beläget i Nyköping och är tänkt att serva hela Södermanland med omnejd.

Självklart är en auktion hos oss precis som den alltid har varit, enda skillnaden är att Nyköpings Auktionsverk tar föremålen ut på en internationell marknad online. Detta sker i samarbete med företaget auctionet.com, som samlar föremål från Sveriges lokala auktionshus på ett och samma ställe på nätet. Därmed når man 10 000-tals potentiella köpare inte bara i Sverige utan även internationellt. Det påverkar självklart slutpriset på de objekt som vi förmedlar positivt.

Genom deras transportnät kan vi enkelt och billigt skicka föremål till köpare i hela landet, samtidigt som vi kan ta emot och lämna ut föremål köpta på andra auktionshus.

Mission

Vi siktar på att bli ett av de största auktionshusen i Södermanland

Products

Samlarobjekt, möbler, design, kuriosa, retro, konst



"Auktionshuset Gomér & Andersson - din auktionsfirma sedan år 1929.Auktionshuset Gomér & Andersson AB är ett familjeägt auktionsföretag etablerat år 1929 i Linköping. Gomér & Andersson har även pantbanker, fastighetsförmedling och förvaltning.Auktionshuset Gomér & Andersson klubbar nätauktioner på Europas största auktionsportal för föremål, Auctionet."
Address: Nytorget 7, 61138 Nyköping
Phone: 0709498103
moc.liamtoh@krevsnoitkuasgnipokyn
City: Nyköping
Zip Code: 61138



related searches: Auctionet com sv, Auktionshuset Gomér & Andersson, Eskilstuna Auktionsverk, Olséns Auktioner, Roberts auktioner
Similar places near
Theodoras drömmar Theodoras drömmar 1 km Nyköpings trevligaste antik- och presentaffär. Här finns en härlig mix av gammalt och...
Reviews
Köpte en matta som visade sig lukta väldigt illa. De erbjöd sig omgående att ta emot reklamation och ersätta mig för alla utlägg. Max, som skötte kontakten med mig, var mycket trevlig. Jag kan verkligen rekommendera detta auktionshus då det är föredömligt i sitt agerande. Jag valde dock att behålla mattan och lämna in den på tvätt.
Helt ok.Trevlig och hjälpsam personal.
Bemötandet var proffsigt och jag känner mig nöjd än så länge..
Mycket trevlig och hjälpsamma. Värderar saker gratis och direkt.
Har lämnat in några saker till försäljning. Proffsig mottagning. Ser fram emot höga bud.
Sålt på auktion . En tavla. Klubbat och klart. 22000kr. Visar sig sen att det blev 12000 kr. Ingen kontakt från verket till mig överhuvudtaget Mitt råd är att lita ej klubbat slag vilket man kan tro gäller. Rimligt vore erbjudande om ny auktion eller ångerrätt. Riktigt illa kan jag tycka.
Kanon, bra service, topp vad det gäller kundbemötande
Perfekt hanterat, trevlig personal 5 *****
Vänligt bemötande då jag hämtade en tavla.
Svårt att hitta dit o kände mig dum när jag kom med mina små gamla ting
Comment on this business

to add Nyköpings Auktionsverk AB map to your website;