facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nyköpings Flygklubb, NFK

Nyköpings Flygklubb, NFK

About

Nyköpings Flygklubb är öppen för alla som har certifikat eller som vill lära sig flyga. Vi finns på Stockholms Skavsta Flygplats. Välkomna!

Story

Uppfyll din dröm och tag ditt eget flygcertifikat hos Nyköpings Flygklubb! Vi utbildar både för våra 4- och 6-sitsiga Piper (motorflygplan) såväl som för vår 2-sitsiga Super Dimona HK36 (motorseglare).

Vill du prova på att spaka själv eller ge någon annan en present utöver det vanliga? Då rekommenderar vi en flygtur med vår fina motorseglare Super Dimona. Den kan vara det första steget till en ny hobby.

Välkommen till http://www.nfk.nu för mer information.

Nyköpings flygklubb bildades den 29 april 1946 efter att i ett uppstartsskede varit en underavdelning av Östra Sörmlands Flygklubb i 3 år. Klubben startade med en segelflygsektion och en modellflygsektion. Genom att dåvarande direktör Åhlén skänkte en SG 38 och andra firmor bidrog med en bogserbil kunde verksamheten då starta på Skavsta, F11.

Address:
City: Nyköping



related searches: Lära sig flyga, Flygcertifikat Skavsta, Flygskola Nyköping, SE LTN, Ta flygcertifikat, Flyglektion Skavsta, Flygcertifikat Norrköping, SE MHT
Reviews
Rätt adress: Skavsta Flygplats, Norra Banänden, 611 92 Nyköping
Trevligare människor får man leta efter! Toppen!
Comment on this business

to add Nyköpings Flygklubb, NFK map to your website;