facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nykvarns kommun

Nykvarns kommun

About

Nykvarn är en kommun vackert belägen mellan Mälaren och sjön Yngern. Nykvarn kan erbjuda människor att komma nära mycket av det som är viktigt i livet: naturen, skolan och varandra, familjen, grannarna och föreningslivet.

Nykvarn - Kom närmare

Story

Välkommen till Nykvarns kommuns officiella Facebook sida. En mötesplats där du som invånare och besökare kan ta del av tips, nyheter och evenemang. Du kan även tycka till och ställa frågor. Vi svarar så fort vi kan på dina frågor måndag-torsdag 08.00-17.00 och fredagar 08.00-15.00. Du kan även nå oss via kommunens växel:
08-555 01000 eller via e-post: [email protected]

All information på denna sida är allmänna handlingar

Tänk på
-Att inte skriva sekretessbelagda eller känsliga uppgifter
-Att inte publicera reklam, till exempel för produkter
-Att inte skriva kommentarer som innehåller kränkningar, förtal eller personliga angrepp, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier.
-Att sidan inte är en arena för politiska diskussioner.
-Att vi kan välja att ta bort innehåll som strider mot sidans syfte.

Om vi bedömer att ditt inlägg eller kommentar strider mot våra regler tas det bort. Om du själv hittar något som du anser kränkande är du välkommen att kontakta oss. Du kan även använda Facebooks egen funktion för detta, klicka då på "anmäla" som finns vid varje inlägg.

Om du laddar upp foton och videoklipp på Facebooksidan måste de personer som eventuellt är avbildade eller medverkar, veta om det och godkänna det. När det gäller barn upp till 15 år ska barnets vårdnadshavare alltid tillfrågas.

Address: Centrumvägen 26, 155 80 Nykvarn
Phone: 08-555 010 00
City: Nykvarn
Zip Code: 155 80



related searches:
Similar places near
Äldreomsorg Nykvarns kommun Äldreomsorg Nykvarns kommun 330 meter Äldreomsorgen i Nykvarn består av Lugnets äldreboende och hemtjänst
DLBookit DLBookit 237 km DL Systems utvecklar DLBOOKIT bokningslösning som är en anpassad programvara för besö...
Comment on this business

to add Nykvarns kommun map to your website;