facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nynäshamns färjeterminal

Address: Nynäshamn, Nynäshamn
City: Nynäshamn



related searches: destination gotland, parkering nynäshamn gotlandsfärjan, destination gotland nynäshamn
Reviews
Tidigt ute och kom till en ödslig terminal. Tacksam att det fanns toalett som var gratis att använda. Fattigt med eluttag för att ladda mobiltelefonen som behövs för boardingkortet. Tre personer stod till förfogande om den automatiska inpasseringen strulade. De kunde ju hellre suttit och släppt in manuellt. Större bagage måste lämnas in men utan märkning. Skulle bagaget försvinna har man inget kvitto på att det var inlämnat.
Hittade endast ett eluttag för att ladda mobilen och mobilen behövs för att kunna scanna av boardingkortets QR kod i den.
HAR VARIT PÅ KONFIRMATIONS LÄGER I VISBY GOTLAND 18-21/5
Ibland kan det vara kyligt inne i terminalen och då blir stolarna riktigt kalla att sitta på, när man väntar på båten. Det är inte så trevligt. Men så tacksam att det finns en cafeteria, där man kan köpa lite gott i. Det är ett stort +
Oerhört tråkig terminal med konstig logistik där man går upp och ned på ett märkligt sätt för att ta sig till/från färjan. Stort PLUS för att det finns kiosk/servering. Stort minus för sunkiga toaletter.
När jag var där fanns det inte någon personal TRÅKIGT
Varför behöver man gå så långt ifrån pendeltåget? Dessutom behöver man krångla sig genom rulltrappor och gå som ett U för att komma till incheckningen. På hemvägen från Gotland är det mycket trängre och långsammare på bagagebandet än i Visby. Man hinner aldrig till pendeln. Det är bara att glömma.
Rörigt och när dom inte öppnade incheckningen i tid så fick vi ingen info .. liten terminal
Har blivit bättre service 3 Plus
Byggs om och byggs till lite rörigt men allt är ok
Comment on this business

to add Nynäshamns färjeterminal map to your website;