facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O.J:s Skor

O.J:s Skor

About

Våra båda butiker hittar ni på Stora Torget i Vara och S:t Olofsgatan 1 Falköping
Vi är experter på breda och mjuka skor samt stora storlekar
Vi provar ut ortopedsulor boka gärna tid

Story

I Falköping öppnar vi kl.10

Address: Stora torget 5, 53431 Vara
Phone: 0512-10148, 0515-10648
City: Vara
Zip Code: 53431



related searches:
Reviews
En trevlig skoaffär i centrum vid torget, mitt emot kommunhuset i Vara. Jag har tyvärr inte hittat några skor i min stil som passar mig. Har köpt 2 stycken paraply där av bra kvalitet. Trevlig personal, affären är lätt att hitta.
jättebra skoaffär har också handväskor mm med mycket bra service, åter kommer för mera köp
Enda skoaffären i hela skaran rg, vad jag vet, som har större skostorlekar. Upp till runt storlek 50. Alltid bra service och affären gör allt för att hjälpas a till. Har t.o.m. fått mms på vilka skor i stora storlekar som just nu finns inne så vi inte behöver åka så långt i onödan. Har även fått hjälp med att lästa ut skor som varit för trånga osv... Inga trappsteg för att komma in och inget störande bakgrunds musik.
Helt klart min nya skobutik och då bor jag i Göteborg! Skor med riktiga storlekar och dessutom bra inlägg och riktigt sköna. Va inne idag och köpte två par och fick riktigt bra service, stort tack!
O.J:s kan skor. Här får du bra hjälp av erfaren och kompetent personal. Du går ofta ut med ett par skor i handen. Bra utbud av lite bredare skor. I övrigt inte jättestort utbud men man brukar ändå hitta något man gillar.
Bra skobutik med mycket trevlig personal. Mycket hjälpsamma! Specialitet: Breda och mjuka skor! Avgiftsfri stor parkering i närheten. Tyvärr ingen rullstols-anpassad ingång. -
Toppenbra skoaffär. Här finns skor, kängor och stövlar för alla väder och tillfällen. För stora fötter och små fötter, breda fötter och smala fötter. Bra märken och bra prsonal!
OJ:s har skor som passar mig. Det vill säga 46:or. Men dom har också både mindre och medelstora, samt större!
Fin affär trevlig och hjälpsam personal Ställer upp och hjälper och föreslår det man frågar efter.
Härliga affärsmän.Helnöjd med skorna jag köper hos dom.
Comment on this business

to add O.J:s Skor map to your website;