facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

O'Learys

About

Välkommen till O'Learys Falun - Your Second Living Room!

Story

Your second livingroom. Din sportrestaurang i Falun!



"En sportsbar från Boston"
Address: Åsgatan 18, 791 71 Falun
Phone: 023-79 48 88
City: Falun
Zip Code: 791 71



related searches:
Reviews
Tog över 2 timmar att få maten. Fruktansvärt dåligt. Vi ville ha någon slags rabatt men det fick vi inte. Vissa av personal var fruktansvärt otrevliga och borde inte jobba med service. Maten var äcklig. Kunde laga bättre hemma! Drinkarna smakade vatten. Usch. Extremt dyrt och inte värt besöket. Får 1 stjärna på grund av att det fanns 1 trevlig kille i personalen. Jag kommer inte gå hit igen.
Maten var under all kritik, oxfilen var sönderbränd, club sandwich smakade som att ett barn hittat massa konstiga saker i kylen och slängt ihop. Det kan knappast vara en kock i köket, personen som jobbar där hade nog passat bättre på Subway.
Senast vi var där tog det ca 2h efter att vi beställde vår mat tills att den kom. Vi tog burgare och tog bort 2 enkla saker från vardera burgare som vi inte kunde äta och så kommer maten sen med allt på ändå. Drycken tog även ca 45min att få, fick påminna 2 gånger. Kan tillägga att det var rätt lugnt i restaurangen när vi var där så fanns tyvärr inte så mycket till ursäkter.
Värdelöst! Till att börja med så fanns ingen öl på tapp och inte ens kall öl... på en SPORTBAR!!! Sen fanns inte allt på menyn och det var lång väntetid på maten. Vi lämnade utan att ha fått mat då vi inte orkade vänta. Även dålig information från personal.
Vi åt Fish and chips riktigt dåligt. Inga grönsaker, dröp av fett . Verkligen inte prisvärt välj annat ställe om du är hungrig.
Var dit å spelade shuffle-board, personalen verkade ha dålig koll på bokade banor , och var utrustningen fanns..... Bara vi som var där denna kväll, kanske fanns en anledning......
Vi besökte uteservering en måndag kväll i juli. Lungt och behagligt. Trevlig uteservering med bra kvalité på möbler. Servering snabb och professionell. Maten smakade toppen. Vi kommer gärna tillbaka.
Rörigt och verkligen inte den bästa servicen. Hade inte bokat utan fick ett bord vilket var positivt. Personalen gjorde kanske sitt bästa men det var mest rörigt. Inte ens popcorn levererades till bordet. När vi väl skulle få det så kom maten in. Ingen dricks denna kväll.
Bra sportpub, men högljutt. Maten inget speciellt. Hamburgare helt OK. Beställde en räkmacka en gång. Katastrofalt dåligt. Beställa en kanna öl är dyrare per centiliter än att beställa en sejdel. Mycket märkligt då det borde vara billigare. Godkänt, nätt och jämt.Mat: 3/5
Trevlig personal, mindre trevligt kök. Kycklingsandwichen var smaklös, hamburgaren dagen efter var lika smaklös.. tur att det står olika såser på bordet. En mörk lokal med tv-apparater överallt och högljudda fyllon skapar en mindre trevlig atmosfär när man kommer som hotellgäst.
Comment on this business

to add O'Learys map to your website;