facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

"Välkommen till O'Learys Sollentuna! Hos oss kan du ha möten, konferens, kick-offs, titta på sport och äta god amerikansk mat som hamburgare och kycklingvingar. Vi har även sportbar, after work, kick-off. Välkommen till oss!"
Address: Sollentunavägen 163 , Sollentuna 191 47, AB, SE
Phone: +46 8 35 40 11
City: Sollentuna
Zip Code: 191 47


Opening Hours

Monday: 15:00-23:00
Tuesday: 15:00-00:00
Wednesday: 15:00-00:00
Thursday: 15:00-00:00
Friday: 15:00-02:00
Saturday: 13:00-02:00
Sunday: 13:00-23:00


related searches: O learys sollentuna menu, O learys sollentuna restaurants, O learys sollentuna opening hours, O learys sollentuna reviews, O'Learys Tolv, Sollentuna bowling, O'Learys Norrtull, o'learys mall of scandinavia
Similar places near
Texas Longhorn Steakhouse Texas Longhorn Steakhouse 198 meter Beställde förrätt som aldrig kom, inte hela världen. Min t-bone steak kom medium rare...
Reviews
Jag kan med gott samvete ge detta ställe 10/10 då jag precis upplevt ett komplett besök. Allt från service, mat till personal var fläckfritt och Alexandra som servera oss idag va toppen. Rekommenderar starkt hennes drinkar. Tack för denna gång Mat: 5/5
Kan varmt rekommendera denna restaurang. Så trevligt bemötande och bra service.Varje gång vi varit här har vi varit nöjda . Skön stämning och senast gången åt vi Bbq chicken som var jättegoda.Ett plus för uteservering.Mat: 5/5
Nu har jag varit en gäst hos olearys i Sollentuna flera gånger och provat nya rätter varje gång, för varje gång har jag blivit positivt chockad över hur god maten är. En stor favorit är deras vingar, pommes och hamburgare. Fantastisk personal och den nya ägaren vet verkligen hur man är gästvänlig, man känner sig alltid lika välkommen! Hit kommer jag och familjen gå fler gånger.
Här har de AW månd -fred till 18.00, men bara om man säger till om det innan, annars är det fullt pris!!!! Allvarligt!! Hur tänkte de här? Påpekar man det efteråt får man höra att de måste trycka på en speciell AW knapp i kassan, så det resulterade i svår uträkning av nota, sura miner, undrande gäster, pinsamt för både oss och dem. Då kanske man bara ska använda AW knappen fram till 18 så att alla får ta del av AWn!!!
Relativ liten restaurang ur kedjan med stor uteservering. Trevlig och serviceinriktad personal. Sänker mitt betyg efter att ha testat 2 olika maträtter- köket är under all kritik, betalade 199 kr för en 'fisk and chips' som var hårt panerad och den samlade mängden fisk i portionen motsvarade ungefär 2 st fiskpinnar.
Brukade älska att gå till eran restaurang, men dom senaste månaderna har jag blivit väldigt besviken och missnöjd när jag ser hur dom anställda behandlas.. jag saknar Jennifer och Oliver och kommer inte komma tillbaka längre.
Bra mat & trevlig personal men den nya ägaren verkar inte veta hur man driver en resturang då flertalet av personalen har försvunnit och han är arg hela tiden och skriker på personalen.
Vilket lyft på Olearys Sollentuna. Glad å trevlig personal, som har superkoll på gästerna å deras behov!! Trevligt bemötande, bra mat, bra service!!!
En bra O’Learys i kanten av Sollentuna Centrum med gott om parkering precis utanför. Bra mat, snabb service och gott om TV-apparater att se sin favoritsport på. Trevlig personal och många bra ölsorter!
Mycket bra mat med trevlig personalen. Varmt rekommenderar !
Comment on this business

to add O'Learys map to your website;