facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'learys

"Välkommen till O'Learys Helsingborg - Where Fans Meet! Hos oss kan du spela shuffleboard, Biljard, titta på sport, äta god amerikansk mat som hamburgare och kycklingvingar. Vi har även sportbar, after work, nattklubb, kick-off och fest. Välkommen till oss!"
Address: , Helsingborg , M, SE
Phone: +46 42 32 70 50
City: Helsingborg


Opening Hours

Monday: 10:00-23:00
Tuesday: 10:00-23:00
Wednesday: 10:00-23:00
Thursday: 10:00-23:00
Friday: 12:00-02:00
Saturday: 12:00-02:00
Sunday: 12:00-02:00


related searches: o'learys lund, Pitcher's Helsingborg, OLearys Halmstad, Bowling Helsingborg, Hamnkrogen - Helsingborg, Nessie Helsingborg, Bishops Arms Helsingborg, Kitchen and Table Helsingborg
Similar places near
Kitchen & Table Kitchen & Table 140 meter
Reviews
,,,,, mycke trewlit ställe och personal go mat å dryck Mat: 5/5
Mycket god mat Trevlig och vänlig personal Härlig miljöMat: 5/5
Trevligt ställe. Maten var dock dålig..för mkt olja i det friterade..och alldeles för lite till skillnad från det som står på menyn
God mat, men trist att den inte var riktigt varm när vi fick ut den. Trevlig personal
Ligger centralt vid Rådhustorget. Finns uteservering. Sportbar med okej meny. Provade kyckling på toast och deras stora hamburgare. Alla var glada och mätta.
Maten var okej. Trevlig person, mindre trevlig atmosfärMat: 3/5
Trevlig sportbar med riktigt bra lunchmeny. Lite mörk lokal med hög ljudvolym, men det ingår i konceptet. Alltid något på skärmarna.
Ribs funkar alltidsaknar dock dom med parmesan. Provade en sandwich nu senaste. Perfekt stekt dock lite segt...smaken var riktigt bra..kommer definitivt provas igen. Prova våfflan!!!
Maten var okej men inte mera.Mat: 3/5
Sports bar. Trevlig atmosfär och bra service. Vissa av borden var sunkiga och var i behov av torkning och iordningställande, detta gjorde att första intrycket av restaurangen var mindre bra. Men vi var där för att testa maten. Maten var god och serverades snabbt. Förhållandet mellan pris och portionsstorlek spretade dock ordentligt. Portionerna var mycket små, för små för att nå mättnadskänsla vilket såklart är individuellt, men även sett till priset, vilket i så fall var för högt i förhållande till mängden mat och typen av restaurang/service som erbjuds. Ångrar jag besöket? Definitivt inte. Värt ett återbesök? Troligtvis inte skulle krävas portions-/prisändring. Rekommenderar till andra? Inte i första hand, finns liknande restauranger i stan.
Comment on this business

to add O'learys map to your website;