facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

O'Learys

About

Välkommen till O'Learys Helsingborg - Where Fans Meet!



"Välkommen till O'Learys Helsingborg - Where Fans Meet! Hos oss kan du spela shuffleboard, Biljard, titta på sport, äta god amerikansk mat som hamburgare och kycklingvingar. Vi har även sportbar, after work, nattklubb, kick-off och fest. Välkommen till oss!"
Address: Rådhustorget 10, 252 21 Helsingborg
Phone: 042327050
City: Helsingborg
Zip Code: 252 21



related searches:
Similar places near
Brooklyn Brooklyn 242 meter Härlig personal med bra servicekänsla! Riktigt bra mat och det kändes att de har kuns...
Nancys steakhouse Nancys steakhouse 6 km Grym burgare. Saftigt kött, god dressing och fantastisk bbq-glaze. Burgaren på bilden...
Reviews
God mat, men trist att den inte var riktigt varm när vi fick ut den. Trevlig personal
Ligger centralt vid Rådhustorget. Finns uteservering. Sportbar med okej meny. Provade kyckling på toast och deras stora hamburgare. Alla var glada och mätta.
Maten är nästan för god! Extremt bra och väldigt trevlig personal ett måste Vegetariska alternativ: Fanns mycket att välja emellan
Mysigt häng med bra service. Dock ska det inte drinkas här. Mer groggliknandeMat: 3/5
Maten är under medel, men bra ställe för titta sport
Trevlig sportbar med riktigt bra lunchmeny. Lite mörk lokal med hög ljudvolym, men det ingår i konceptet. Alltid något på skärmarna.
Ribs funkar alltidsaknar dock dom med parmesan. Provade en sandwich nu senaste. Perfekt stekt dock lite segt...smaken var riktigt bra..kommer definitivt provas igen. Prova våfflan!!!
Sports bar. Trevlig atmosfär och bra service. Vissa av borden var sunkiga och var i behov av torkning och iordningställande, detta gjorde att första intrycket av restaurangen var mindre bra. Men vi var där för att testa maten. Maten var god och serverades snabbt. Förhållandet mellan pris och portionsstorlek spretade dock ordentligt. Portionerna var mycket små, för små för att nå mättnadskänsla vilket såklart är individuellt, men även sett till priset, vilket i så fall var för högt i förhållande till mängden mat och typen av restaurang/service som erbjuds. Ångrar jag besöket? Definitivt inte. Värt ett återbesök? Troligtvis inte skulle krävas portions-/prisändring. Rekommenderar till andra? Inte i första hand, finns liknande restauranger i stan.
God mat och många olika aktiviteter. servitör i källaren var man både sitter och äter sedan utför olika aktiviteter men ingen bar eller onlinetjänst att beställa ifrån tyvärr.
God mat, bra service. Bra ställe för att se Premier League.
Comment on this business

to add O'Learys map to your website;