facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

"Välkommen till O'Learys Vällingby - Where Fans Meet! Hos oss kan du spela shuffleboard, Biljard, titta på sport, äta god amerikansk mat som hamburgare och kycklingvingar. Vi har även sportbar, after work, kick-off. Välkommen till oss!"
Address: Vällingby Torg 24 , Vällingby 162 65, AB, SE
City: Vällingby
Zip Code: 162 65



related searches: o'learys sports bar wiki, o'learys menu, o'learys stockholm, o'leary's, jonas reinholdsson, o'learys meny, o'learys sweden, o'learys gamla stan
Reviews
Otroligt dålig service, var på stället 28/12-22, de hade EN som jobbade bakom baren.. vet inte hur man kan driva ett så stort ställe med en bakom disken som gör allt, under mellandagarna när folk är lediga! Och otroligt spydig attityd från personalen när man frågar var Spritz’n tog vägen efter väntat i 20min.
Är där rätt ofta för mat och fotboll. Senaste tiden har en del personalbyten skett, tyvärr inte till det bättre. Maten är som oftast dock god, även om priset har ökat liktmånga ställen. Lite snål mängd i vinglasen för priset. Hade önskat bättre info kring allergener och vad som kan fås gluten/laktosfritt. Men annars ett ställe som är kul att hänga på med barnen utifrån de olika spel som finns där.
Nja, denna sportbar är tyvärr inget att sätta upp på sin bucket-list. Bara en sådan irriterande sak som att dom ber att man själva ska slå in totalt beloppet i kortläsaren är superfräckt, Speciellt då servicen är något under medel och utbudet mediokert. Maten smakar friterat, vilket den till största delen är. Gå någon annanstans om du kan.
Efter 20 minuters väntan på en caesarsallad var de få kycklingbitar som kunde hittas i salladen så torra att de knappt gick att få gaffeln i. Otrevlig personal. Tror de lever på sina Jackvegasmaskiner och att de egentligen hatar att folk kommer dit och äter.
Man kan stå och vänta vid bardisken på service i ca 5 min mitt framför 3 olika anställda som inte ens lyfter huvudet. Detta har hänt fler gånger än jag kan räkna på fingrarna.
Smutsigt plt personalen vet ingenting om service man stor en tima ingen som säger hej eller vad behöver du för hjälp. Pratar bara engelska jag ger dom noll sjanor
Kass och långsam service. Väntade 15 min medan bartendern blandade två drinkar i hastighet snigel, sen vände han sig till två tjejer bakom oss i kön och sa att de var före oss, trots att de precis kommit in på restaurangen. Vi vände och gick till taco bar.
Vill du ha helt ok mat och sport på TVn är detta stället för dig! Stand-up kvällarna är väldigt roliga dock!Mat: 3/5
Fish N'chips kändes som fisken var köpt från frysdisken och Loaded Nachos var smaklös och trist ingen krydda i långkoket. Guacemole var köpt inte hemmagjord och smakade plastigt Total besvikelse Parkering: P-hus
Man fick vänta länge för att få bord. Ljudet var för högt i restaurangen. Personalen var inte gladaMat: 4/5
Comment on this business

to add O'Learys map to your website;