facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'learys

Address: Skolgatan 62 , Umeå 903 29, AC, SE
City: Umeå
Zip Code: 903 29



related searches: o'learys malmö, o'learys stockholm, o'learys meny, o'learys göteborg, o'learys mall of scandinavia, o'learys uppsala, o'learys bowling, o'learys owner
Similar places near
Allstar Allstar 310 meter Super mysigt god mat och väldigt bra servis TackMat: 5/5
Reviews
Tyvärr så märks det att det är många nyanställda efter pandemin. Väntade 5 minuter i kö till baren, när det var min tur så blev jag nekad att beställa, "sätt dig vid ditt bord så kommer någon att ta din beställning", det tog drygt 20 minuter... Små portioner mot vad det brukar vara.
Hyffsat bra mat, o väldigt trevlig personal.
Väldigt slö bartender i baren. Var mer intresserad av att prata med stamgäst än stt betjäna andra gäster. Dessutom fick vi inte maten direkt vid bokad tid trots att det blivit bokat minst 1 vecka före vi kom dit.
Högljudd, hyfsad mat. Gillar man sport och att dansa är detta ett bra ställe, tyvärr gillar jag inget av dessa
Bara varit där en gång och det var inte bra alls personalen var riktigt vilsen och glömde bort beställningar osv. Maten är ganska b också är lika bra att gå förbi donken om man är hungrig.
Toppenställe!
Mycket dålig service, personalen på våningen högst upp var nästintill otrevliga och mycket nonchalanta. Maten tog 1 timme att få och inte ens en förklaring eller ett beklagade. Sista gången på en O'Learys restaurang. Tur det finns många andra restauranger att välja.
Toppenställe, med toppen personal!
Cheddarcheese burgare med vanlig smält herrgårdsost, nog den sämsta burgaren jag ätit på o'learys. Dock trevlig personal.
Comment on this business

to add O'learys map to your website;