facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

"Välkommen till O'Learys Tyresö - Where Fans Meet!"
Address: BOLLMORA TORG 1 , Tyresö 135 40, AB, SE
City: Tyresö
Zip Code: 135 40



related searches: o'learys sports bar, o'learys menu, o'learys sports bar wiki, o'leary's, o'learys stockholm, o'learys bar, jonas reinholdsson, o'learys meny
Reviews
Ett stort PLUS att de frågade om jag vill vänta på min Guinness så den fick stå till sig. Det är så man ska göra.
Gången före det sista besöket funkade det bra. Denna gången tar det 1 timme att få ut smaklösa Chili Cheese burgare när det är lugnt i köket. En beställning till på mat. Glas från Carlsberg som skall medfölja har inte kommit in men man dividerar om det istället för att få ut maten. Blir ordentligt sur då kundfokus inte finns på tavlan. Antingen är det Service nästa gång eller så blir det sista besöket.
Katastrofal väntetid, 50 min för å få en korg Nachos med tre dipsåser. Personalen sade att det var lång väntetid när vi satte oss straxt efter 19. Men eftersom klockan redan var rätt mycket å jag var där med min dotter som e åtta år tycker jag de kunde varit mer ärliga och kanske till och med avrått oss att äta där aktuellt tillfälle. Mellan för- och varmrätt dröjde det mer rimliga c:a 20 min. Utöver detta skötte sig servisen utmärkt och maten var god. Dottern bjöds på glass som lite plåster på såret.
Tycker stället är okej helt enkelt. Hade jag varit sportintresserad hade nog betyget blivit högre iom att det är en sportbar. Kan nog tycka att deras skärmar är aningen små. Dee i baren sitter i väldigt högt, så man får nästan kramp i nacken av att kolla på dem. Maten är det inget fel på och drickat är gott. Ett plus till personalen som är trevlig.
Bokningen på 13 personer blev fel och servitrisen påstår att beställaren ljuger då vi aldrig har blivit lovade att sitta tillsammans, hela personalen kan ställa upp som vittnen då alla varit ned om att höra telefonsamtalet. Sen fick vi be om en trasa d9å borden var full av gamla matrester som ingen torkat av, sen tvingades vi be om bestick och fick vänta på dryck i 30 minuter och ytterligare 50 minuter på mat. Sveriges sämsta O'Learys.
Smutsigt i restaurangen, skräp precis överallt på golvet. Stopp i toaletterna och pissoaren. Helt ointresserad personal, ingen popcorn, trasiga bestick, mycket lång väntan på maten och slutligen sjukt äcklig mat, t.ex. fish & chips utan fisk, bara panering och stenhårda pommes till. Snustorr kyckling. Äter aldrig här igen!
Ok nu har sommar kommit och man ser framemot sitta på uteserveringen, men till min förvåning... dammiga bord allmänt skitigt. Skärp er
Helt okej det tog lång tid för att få in maten och då var det inte ens så mycket folk där. Maten smakade okej men inte lika bra som på olearys inne i stan
Mycket trevlig personal, bra mat och dricka. Perfekt för både att gå dit själv för att ta en öl och kolla in lite sport, eller gå dit i sällskap för en trevlig kväll.
Trevlig personal, god mat, deras främsta nackdel är tv-apparaterna som är många men små för de som åker dit för sportevent.
Comment on this business

to add O'Learys map to your website;