facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

O'Learys

About

Välkommen till O'Learys Vällingby - Where Fans Meet!

Story

Whats on?
Måndag
Biopaket, paketpris för mat och bio.

Tisdag
Biopaket, paketpris för mat och bio.
Music Quiz, max 6 personer per lag, vinst varje gång!

Onsdag
Biopaket, paketpris för mat och bio.

Torsdag
Alla barn under 12 som beställer från vår barnmeny bjuds på Kids Vanilla Sundae. Vi har även vår projektor på med barnkanalen.

Fredag (Löningshelger)
Gästartist på plats som sätter stället i gungning.



"Välkommen till O'Learys Vällingby - Where Fans Meet! Hos oss kan du spela shuffleboard, Biljard, titta på sport, äta god amerikansk mat som hamburgare och kycklingvingar. Vi har även sportbar, after work, kick-off. Välkommen till oss!"
Address: Vällingby Torg 24, 16265 Vällingby
Phone: 0857970807
es.syraelo@ybgnillav
City: Vällingby
Zip Code: 16265


Opening Hours

Monday: 16:00 - 21:00


related searches: O learys vällingby menu, O learys vällingby age, O'Learys Tolv, o'learys mall of scandinavia, O'Learys Norrtull, o'learys kista, O learys career, Vällingby Centrum
Reviews
Oavsett hur stort sällskap jag har med mig eller till vilket O'Learys jag äter hos så känner jag mig varmt välkommen och omhändertagen. Riktigt god mat som alltid känns lite... Extra? Uppskattat! Supertrevlig personal som verkligen kunde det här med service. Keep it up!Mat: 5/5
Ät inte här! Så otroligt besviken på allt! Vi är återkommande gäster men denna gång kommer vi inte tillbaks! Servicen dröjde- hamburgaren smakar skosula. Vi försökte ge konstruktiv feedback gällande smak och återkopplingen vi fick var att vi inte bör beställa maten när vi besöker igen, ordagrant ” om ni vet att hamburgaren inte smakar bra tidigare så ska ni inte beställa samma rätt igen” Man hade ju hoppats på att det skulle bli bättre. Gör om och gör rätt säger jag! Beställer man för dryga 200 ska man vara nöjd! Det var vi inte.
Ett stort tack till tjej som sprang ner och hittade min telefon på engång !! Lite väl dyrt! Men mycket konstig personal som säger att de ska leta efter ens mobiltelefon, Men struntar i det riktigt dåligt!! Han rasisten verkar vara riktigt utvecklingsstörd !! Att han får jobba kvar !?
Klassisk sportbar. Burgaren jag tog var lite smaklös men brödet var krispigt!Mat: 3/5
Vi fick bra service av en servitris hon hade ingen namnbricka vet inte vad hon heter, samt plus för popcorn. Om inte det skulle vara 1 stjärna. Maten tog en evighet att få trots att det var bara 6-7 bord att servera, Popcorn var bra. Burgare var tyvärr så där, kötet är torrt, brödet konstigt som om det var gammalt och sötpotatis var som ”walking dead” troligen överfriterade. Finns bättre ställen med top mat för samma pris.
Kass och långsam service. Väntade 15 min medan bartendern blandade två drinkar i hastighet snigel, sen vände han sig till två tjejer bakom oss i kön och sa att de var före oss, trots att de precis kommit in på restaurangen. Vi vände och gick till taco bar.
Otroligt dålig service, var på stället 28/12-22, de hade EN som jobbade bakom baren.. vet inte hur man kan driva ett så stort ställe med en bakom disken som gör allt, under mellandagarna när folk är lediga! Och otroligt spydig attityd från personalen när man frågar var Spritz’n tog vägen efter väntat i 20min.
Nja, denna sportbar är tyvärr inget att sätta upp på sin bucket-list. Bara en sådan irriterande sak som att dom ber att man själva ska slå in totalt beloppet i kortläsaren är superfräckt, Speciellt då servicen är något under medel och utbudet mediokert. Maten smakar friterat, vilket den till största delen är. Gå någon annanstans om du kan.
Fruktansvärt dålig service. Hade varit mer värt att äta hemma!Mat: 2/5
Inget oförväntat. Stämningsfullt när det är fotboll, maten okej men inget särskilt, trevlig personal! Helt okej om man vill ha en burgare och se på sport.Mat: 3/5
Comment on this business

to add O'Learys map to your website;