facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

O'Learys

About

Välkommen till O'Learys Uddevalla Event Center! Ät, umgås, se på sport eller ha kul med oss!

Story

Välkommen till O'Learys Uddevalla Event Center!



"Välkommen till O’Learys Uddevalla, en autentisk sportbar från Boston. Här serveras god mat och dryck i en skön och avslappnad atmosfär. Vi erbjuder en sportrestaurang med bowling, shuffleboard, biljard och mycket annat!"""
Address: Kungsgatan 6, 45130 Uddevalla
Phone: 052218222
City: Uddevalla
Zip Code: 45130



related searches:
Reviews
Sådär mat, började även plocka bort maten innan alla var klara. Det var speciellt en blond tjej på ca 25 år med tatueringar som verkade ha problem. Bossig och väldans attityd, både mot kunder sina stackars kollegor. Hon jobbade i baren på övervåningen 4/2 kvällstid. Det enda positiva var goda drinkar. Ingen bra upplevelse över huvudtaget.
Väldigt god mat, strålande service och personal som är över all förväntning. Rekommendera deras boston celtic burgare stark. Samt den bästa baren i uddevalla 10/10 Helt klart stället man vänder sig till för en bra upplevelse
God mat, ännu bättre drinkar och en fantastisk personal! Speciellt en blond tjej i 25års åldern med tattueringar som brukar stå i baren, går alltid o få familjär känsla och skämta med alla! Rekomenderar till alla!
Det absolut bästa stället i Uddevalla. Utmärkt och snabb service. Personalen är ingen snack om saken, kan sin grej och hur trevliga som helst. Rekommenderar mer än alla andra ställen i Uddevalla. Åker alltid från Göteborg till Uddevalla för att gå till Uddevallas Olearys för dem är bäst!
Bästa stället! Stor eloge till den blonda 25-åringen med tatueringar. Snäll, trevlig och vet hur saker och ting ska fungera. Olearys hade inte funkat utan henne. Leona är också bra. Vegetariska alternativ: Godare pannoumi finns inte
Bra upplägg på stället. Lite för snäll bowling snörena runt käglorna fäller ibland för många när de ska samla upp. Lite långsam och orutinerad servispersonal, men trevlig. De missade föra över barnota till bordsnota så jag får åka extra lång väg till Uddevalla för att lösa det. God mat. Plus i kanten för att de hade veteölet Blanc på fat.
Ni säger att ni kommer visa Bayern München mot PSG matchen Det står också på tavlan ingången. Jag kör hela vägen från Fjällbacka, för att se matchen. Alla skärmar visar Tottenham Milan
Fantastiskt god mat trevlig personal och en bbq sås som man nästan kunde dricka upp
Maten var inte god. Biffen var seg och torr. Den hade legat läääänge på stekbordet på underhållsvärme. Skosulekonsistens. Stekfettet kändes mer än köttsmaken. Såserna var karaktärslösa. De skulle innehålla dijon och vitlök och de gjorde de knappast. Smakade majonäs mest. Förmodligen inköpta färdiga. Coleslawen var såsig och saknade smak. Inte ens salt och peppar. Personalen var inte bättre än maten, frågade inte hur vi trivdes eller vad vi tyckte om det vi beställt. Kunde inget om maträtterna. Vi frågade vad som serverades till och inte ens det kunde hon svara på. Vi fick leta upp någon för att betala och vi fick vänta en stund. Förfärlig restaurangupplevelse. Oproffessionellt i alla delar.
Fantastiskt ställe ! Kompetensen är på hög nivå! personal och stämningen är kanon! Alltid någon som uppmärksammar en ! Perfekt för mig som gillar både sport och beers !
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details O'Learys.

Uddevalla american restaurant

opening hours, reviews, map, satellite view. Uddevalla location, how can i go. O'Learys address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to O'Learys. On this website you can share your comments and experiences about O'Learys with other people.

to add O'Learys map to your website;