facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O'Learys

O'Learys

About

The No 1 Sportsbar! Upplev mat, dryck, gemenskap samt sport i sann Boston- anda. ”Your Second Living Room”

Story

O’Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser.
Vi som arbetar på O’Learys strävar alltid efter att möta dina förväntningar - oavsett om du besöker oss med vänner, familjen, affärsbekanta eller på egen hand.



"Välkommen till O'Learys Norrköping! Hos oss kan du spela shuffleboard, Bowling, titta på sport, äta god amerikansk mat som hamburgare och kycklingvingar. Vi har även sportbar, after work, nattklubb, kick-off och fest. Välkommen till oss!"
Address: Drottninggatan 60, 602 32 Norrköping
Phone: 011-10 51 07
City: Norrköping
Zip Code: 602 32



related searches:
Similar places near
Brooklyn Bar Norrköping Brooklyn Bar Norrköping 142 meter Sjukt otrevlig dörrvakt, var våldsam när man frågar en enkel fråga. Blev utknuffad oc...
Texas Longhorn Texas Longhorn 807 meter Skön miljö men dyrt och inte speciellt godare än på andra ställen.hade kall öl det va...
AFC-American Fried Chicken AFC-American Fried Chicken 812 meter Oerfaren personal, smaklös mat, ganska skitiga lokaler och bara halva menyn var tiilg...
Reviews
Trevlig lokal med underbart Trevlig personal! Hamburgarna är verkligen något jag rekommenderar att testa! Riktigt God pommes som är härligt krispig och smälter lätt i munnen - Dock för bearnaisesåsen som inte var så god förövrigt så var allt jättegott!
En välkommande känsla och baristapersonal som var engagerade i kundens upplevelse, fanns goda ölsorter och personal kunde rekommendera fina sorter till mig som smakade mycket bra.
Bra burgare för att vara O'learys. Positivt överraskad! Trevlig personal!Mat: 4/5
Maten var god och personalen var trevliga kan rekommenderas om man har vägarna förbi.
Maten är sååååå kass...bra tv o öl. Förvånansvärt att de inte satsar mer på maten. Popcornen är okej o det får man fråga efter fast man köpt dricka för 1500kr
Tack en företagsfest blev jättebra. Mat: 4/5
Ett O'Learys... Goda chickenwings. Helt ok burgare. Finns öl. Serverar också drinkar. Sport på alla TV-apparater. Perfekt för att kolla på sport med polarna. Inte lika perfekt för en första date eller släktmiddag.
Gott och prisvärt men Reubenmackan skulle ha lite ljusare bröd och ett till lager kött för att få den där riktiga amerikanska känslan.
Trevligt. Ger ibland alkohol till minderåriga.Mat: 4/5
Lite trångt och högljutt, men okej mat
Comment on this business

to add O'Learys map to your website;