facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for O R K E N

O R K E N

About

Handbollsturneringen som fyller Hoforshallen under dagarna tre, har funnits i över 20 års tid och har fokus på glädje och samvaro, att alla ska kunna träffas och ha roligt både på planen och utanför.

Address: Hoforshallen, Hofors
City: Hofors


Similar places near
Röda Korset Hofors Röda Korset Hofors 3 km Dom har blivit giriga. Konstigt att varor som skänks till dom ska säljas så dyrt att ...
Sporterian Sporterian 3 km
ABF Hofors ABF Hofors 4 km Sveriges ledande studieförbund, vi finns i alla landets kommuner och erbjuder studiec...
Reviews
Tyvärr så var de väldigt kallt i alla poolar. Hade en 10 månaders bebis som älskar att bada men ville verkligen inte det pga att det var jätte kallt, även i bebis poolen. Så tråkigt!
Otroligt fint för barnfamiljer. Vettiga priser. Vi är ofta där
Trevligt badhus , lagom stort finns det man önskar ganska mysigt. Trevlig personal
Det är en lugn och fin plats. Finns två gym, ett nere i källaren och ett i samma plan som simhallen. Jag gymmar i lokalen vid simhallen för det är lugnare där, rätt mycket äldre som går där. Personalen är trevlig. Just nu är badet stängt över sommaren.
Den har inte mycket. Det är bara är bassäng som man simmar i. Inget är roligt i den.
Bästa luftgevärs banan innom20 mil
Precis lagomt. Om man är där under skollov kan det vara livligt när hinderbanan ligger i stora bassängen. Men man får räkna med att det är så när det är mycket barn. Annars är det lugnt och mysigt på morgonsimmet, levande ljus. Skön bastu. Lite trångt i omklädningsrummet kanske men det går.
Wow vilket ställe. Jag gillade golvet speciellt. Inte ens halt utan torrt och man kan ha strumpor där inne men föredrar utan. Får plus en stjärna för den knastriga strumpan jag hittade i bastun och tog med mig hem. Jätte bra ställe för en fotfetischist!
En simhall, helt enkelt. Rent o bra, trots åldern. Prisvärt att hyra med gott om skoj för ungar.
Kul. Idag fanns det någon vattenleksak så barnen älskade det!
Comment on this business

to add O R K E N map to your website;