facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OAC AB Klintemåla

OAC AB Klintemåla

About

OAC Klintemåla AB är ett företag som bland annat arbetar med byggnadsrenoveringar, takbyten, husmålning, inglasade uterum och fönsterbyten.



"Vi är en liten hamn med stort hjärta. Närproducerade varor, gott hembakat fika och goda våfflor. Matiga smörgåsar erbjuder vi också. Gästhamnen har 12 platser och djupet minst 3 m. Butiken har ett enklare men tillräckligt utbud."
Address: Klintemåla 22, 57295 Figeholm
Phone: 46706937487
City: Figeholm
Zip Code: 57295


Reviews
Min fest på Valborg i Klintemåla blev en upplevelse för alla gästerna och ett minne för livet. Kommunikation & förberedelserna innan festen var riktigt bra. Så jag blev väldigt nöjd med allt och det var en kanonlokal att vara i. Tackar Marcus & Fredrik med personal för ett kanonjobb. Önskar er framgång i Klintemåla. Sven-Olof Adolfsson
Hyrde kajak i 4 dagar. Mycket bra service och utrustningen fungerade felfritt. Väldigt fin miljö att paddla i, kan rekommendera!
Varje sommar besöker vi Valborgs i Klintemåla. Det är sen ”gammalt”. Vi älskar närheten till havet, gott fika, fenomenal serviceinriktad personal. Det finns loppis på innergården. Och möjlighet att sitta inne i regn. Berättelsen om Valborg är intressant . Passa på i sommar att ta dig dit!
Kan verkligen rekommendera alla att hyra kajak i Klintemåla hos de mycket hjälpsamma och trevliga killarna som driver Valborgs kajakuthyrning. Finfin utrustning och nära ut till fantastisk skärgård.
Fint kafe med en liten livsmedelsbutik med både vanliga varor för det primära behovet, samt några med lokal anknytning. Trevlig personal och ägare. Kan starkt rekommenderas.
Så mysig miljö och utsikten slår det mesta. Småländsk skärgård när den är som bäst. God fika och duktiga serviceinriktade ungdomar som servar gästerna exemplariskt.
Mysigt ställe med både fika och basvaror. Rekommenderar deras våfflor!
Trevlig fik och lanthandel. Gick att få vegansk våffla med sylt och glass.
Smaskiga våfflor och fint uppträdande på självaste midsommarafton.
Goda våfflor och trevlig personal
Comment on this business

to add OAC AB Klintemåla map to your website;