facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Oasen pizzeria

Oasen pizzeria

About

Oasen restaurang och pizzeria i åtvidaberg.
Pizza, kebab, sallader, grill.

Address: Järnvägsgatan 5, 597 30 Åtvidaberg
Phone: 0120-13136
City: Åtvidaberg
Zip Code: 597 30



related searches:
Similar places near
Pizzeria San Remo Åtvidaberg Pizzeria San Remo Åtvidaberg 78 meter Handlar inte så ofta här men trevlig lokal och god pizza.Mat: 4/5
Victoria Åtvidaberg Victoria Åtvidaberg 682 meter Passerade förbi när man var hungrig en gång o tiden. Gött var de iaf om jag minns rä...
Mamma Mia - Piadina Romagnola Mamma Mia - Piadina Romagnola 2 km Översatt av Google Bra mat Original Great Food
Reviews
Inte så inspirerande, men väldigt fräscha lokaler. Rent och snyggt, både i restaurangen och på toaletten. Maten god av kvalitet man förväntar sig på en pizzeria.Mat: 4/5
Stora tunna pizzor. Goda. Oregano fanns vid sidan om vilket uppskattas. Fräsch lokal, mysig terass i skuggan av träd.
God pizza bjöd på sallad som var jättegod
Kanske lite lång väntetid men god pizza och snäll personal
Lokalen är inte särskilt inspirerande. Det finns dock en generöst tilltagen uteservering. Maten är förvånansvärt vällagad. Det finns också en och annan överraskning på menyn även om det till största delen handlar om klassisk snabbmat, dvs pizza, kebab och så vidare.
Förutom hår i maten så ju visst, trevligt ställe med trevlig personal, ordentliga portioner. Smaken på maten var ingen super höjdare rätt medelmåttig.
Godaste kebabpizzan på 15 år! Käkade: Kebabpizza utan lök och utan champinjoner. Det här är den absolut godaste kebabpizzan jag ätit på 15 år! Smakade som pizza smakade förr! Mycket bra kvalite och stooor pizza. Man blir mätt på en halv! Köttet gyros är färskt och smakrikt och såsen är riktigt bra, lite söt och mild och de kompletterar varandra på ett fint sätt. Storleken på portionen är som sagt mycket bra! Man kan även välja om man vill ha nöt, gyros eller kyckling som kebab. På pizzan låg en lagom mängd feferonis, som förövrigt va mycket goda och färska, även dem. Jag åt halva pizzan på plats och tog med mig andra halvan hem i kartong. Innan jag skulle värma den i mikron tog jag en tugga och det var så fantastiskt gott att jag åt upp den andra halvan kall. Har aldrig hänt tidigare med en kebabpizza! Har bara gott att säga om den här pizzerian. Trevlig personal och fantastisk kebabpizza! Testade även en kebabrulle dagen innan, som även den var riktigt bra Fortsätt göra pizza på samma sätt, ändra ingenting, det är helt perfekt som det är! 5 av 5!
Svängde in hit påvägen till Linköping, en av de bästa pizzorna i Sverige som jag ätit! Priset må vara högt men det motsvarar storleken på pizzan man får, absolut värt pengarna!
Kebabtallriken Smakade som den ska. Minus för avsaknad av utskänknings-tillstånd.
Blev en väldigt god lövbiff den här gången med pommes som var helt i min smak, inte degig utan lätt krispig! Parkering: Stor parkering i direkt anslutning till restaurangen.
Comment on this business

to add Oasen pizzeria map to your website;