facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OBOS Sverige

OBOS Sverige

About

OBOS Sverige AB (tidigare BWG Homes AB) är Sveriges ledande bostadskoncern, med drygt 1000 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927.

Story

OBOS Sverige AB (tidigare BWG Homes AB) är Sveriges ledande huskoncern, med drygt 650 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. Huvudkontoret finns i Myresjö i Småland och vd är Joakim Henriksson. På den svenska marknaden representeras också OBOS av OBOS Sverige ABs systerbolag Kärnhem AB med VD Johan Karlsson.

OBOS Sverige AB ägs av norska koncernen OBOS, som är Nordens största bostadsorganisation med fler än 330 000 medlemmar och över 250 000 byggda bostäder sedan starten 1929. Dess finansiella resultat före skatt uppgick 2014 till drygt 2,2 miljarder norska kronor.

I OBOS Sverige AB ingår bolagen Myresjöhus AB, SmålandsVillan AB, OBOS Bostad AB, och OBOS Mark AB.

Myresjöhus
Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Företaget är känt för sin husproduktion i planelement, men tillverkar också volymhus genom bostadskonceptet Start Living. Företaget har sitt huvudkontor i Myresjö och säljkontor över hela landet. De har sedan starten 1927 levererat över 90 000 hus.

SmålandsVillan
SmålandsVillan grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Myresjö. Varumärket har rötterna i den småländska traditionen, och har som huvudfokus att leverera mycket hus för pengarna. Företaget tillverkar villor genom volymtillverkning och har säljkontor över hela landet.

OBOS Bostad
OBOS Bostad grundades 2003 under namnet Open House Production AB och utvecklar bostäder främst i den expansiva Öresundsregionen med kontor i Malmö. Företaget har sedan starten producerat cirka 1200 bostäder. OBOS Bostad som tidigare var en filial till Norska koncernmodern rapporterar sedan den 1 november direkt till OBOS Sverige AB.

OBOS Mark
OBOS Mark är koncernens markbolag som arbetar aktivt för att förvärva mark i attraktiva områden runt om i hela landet. I det ständigt pågående arbetet med att projektera för och bygga bostäder samt större byggprojekt är köp och utveckling av mark en stor och viktig del.

Kärnhem
Kärnhem är ett projektutvecklingsföretag som grundades 2003, med huvudkontor i Växjö. Företaget inriktar sig framför allt på nyproduktion av bostäder. Filosofin för Kärnhem är att erbjuda prisvärda bostäder med helhetstänkande och god design. Sedan starten har Kärnhem levererat mer än 1300 bostäder till nöjda kunder runt om i Sverige. Företaget verkar på den svenska marknaden och ingår i OBOS-koncernen men rapporterar direkt till OBOS i Norge.

Address: Stationsvägen 6, 57013 Myresjö
Phone: 010-434 17 50
City: Myresjö
Zip Code: 57013


Similar places near
Myresjöhus Myresjöhus 58 meter Vi är en ledande hustillverkare för dig som vill bygga nytt hus.Vi har sedan starten ...
SmålandsVillan SmålandsVillan 165 meter SmålandsVillan bygger kvadratsmarta, barnvänliga och omtyckta hus.
Reviews
Skulle inte rekommendera att köpa bostad av Obos. Fina bostäder men allvarliga fel som de inte tar ansvar för. De skyller på underleverantörer och har inga egna anställda utan anlitar andra som i sin tur inte har någon reell möjlighet att åtgärda problemen då det ju egentligen ligger på Obos.
Ville signera mig och skriva upp mig på sidan men det funkade inte när jag försökte väldigt många gånger på flera olika enheter. Skrev mail till kundservice och fick väldigt snabbt svar och de löste problemet. Snyggt!
OBOS medlemsapp har verkligen en bra och modern funktionalitet, för medlemmar förstås! Bra, fortsätt så!
Mycket bra webbplats
Comment on this business

to add OBOS Sverige map to your website;