facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Occo

"The perfect Lebanese experienceAt OCCO, we serve Lebanese fine dining and small dishes with fresh ingredients that will thrill your taste buds! Our beverages consist of local wines and cocktails, including our signature saffron-drink."
Address: Drottningtorget 6 Malmö , Malmö 211 25, M, SE
Phone: +46 40 22 07 17
City: Malmö
Zip Code: 211 25



related searches: Occo malmö menu, Occo malmö price, Occo malmö restaurant menu, Occo restaurant Malmö, Occo malmö menu prices, Occo malmö photos, OCCO Marbella, Laziza Malmö
Similar places near
The Orient House of Falafel No 1 The Orient House of Falafel No 1 83 meter Ett mycket bra falafel ställe. Kanske inte här du går för en mysig kväll men om du vi...
Shamiat Shamiat 1 km
Badrans Super Falafel Badrans Super Falafel 1 km Vår absoluta kebab/falafel favorit i Malmö!!! Har ätit här i många år och aldrig bliv...
Middle East Restaurang Middle East Restaurang 2 km Maten smakade väldigt dåligt. + hår i maten vill man ju alltid ha
Ziyafet Ziyafet 2 km
Reviews
Fantastisk mat! Mycket vänlig personal. Trevlig atmosfär, de har gjort ett mycket bra jobb med att transformera klassiska Hipp till en Mellanöstern restaurang. Kan inte förstå de som klagar på små portioner, vi var 2 riktiga storätare som fick lämna mat. Fantastiskt värde för pengarna, en riktig topprestaurang!!!
Väldigt fin interiör och mysig stämning inne på restaurangen. Maten var väldigt god, vi åt vegetariska mezerätter i en setmeny. Var sååå mätta efteråt, vilket jag tycker man bör vara efter man besökt en restaurang! Personalen var väldigt trevlig. Så bra upplevelse!
Otroligt god mat, fantastiskt service och helt alkoholfria drinkar! Bästa stället i Malmö!
Wow, det här var absolut världsklass! Bästa libanesiska restaurangen jag upplevt och helhetskonceptet med en röd tråd från ankomst, menyval, inredning och till slutet på kvällen är bättre än alla liknande i Stockholm. Lokalen är nåt utöver det vanliga och servicen helt perfekt. Var här en tisdagkväll på sommaren och fick bord med mitt sällskap superenkelt online samma kväll. Inte alltför mycket folk och blir troligen mer populärt närmare hösten. Kommer gärna tillbaka till Malmö enbart för att få uppleva den här restaurangen igen!
Ett super trevligt ställe när man ser till servicen och bemötande mot människor. Uppläggning och presentation av maten är också riktigt bra. Dock så kändes smakerna lite för monotoma för att få fullträff men ett ställe som jag varmt kan rekommendera till alla.
En riktig häftig upplevelse, från att man stiger innanför dörren tills man går. Fantastiskt god libanesisk mat.
Väldigt lite mat för priset man betalade. Väldigt små köttbitar jämfört med de enormt stora och generösa mängder sås/röror. Mycket trevlig servitris Emelie. Tyvärr påverkades vår upplevelse av den otrevliga hovmästaren Meysam som var tvungen att påstå att en av oss var för påverkad av alkohol och inte fick bli serverad alkohol, vilket inte var fallet då vederbörande hade intagit två glas champagne timmar innan middagen. Vi fick detta otrevliga bemötande av honom en steg in på restaurangen. Väldigt oprofessionellt bemötande när vi konfronterade honom i slutet. En väldigt tråkig upplevelse på en annars fin restaurang.
Supergod mat, underbart trevlig miljö. Alla gjorde ett väldigt bra jobb tills vi blev bemötta av hovmästaren på ett väldigt otrevligt sätt, han i princip skickade ut oss för att de helt plötsligt ”ej hade plats”. Han anklagade även oss för att ljuga. Och där stod vi med ett glas vin var i handen och ville inget hellre än att bara gå. Aldrig blivit bemött på liknande vis av någon restaurang. Usch. Hoppas aldrig han vistas bland kunder igen med den attityden och hoppas han behandlar de anställda bättre än sina kunder. Lär inte komma tillbaka.
Väldigt fin och lyxig restaurang samt trevlig personal. Men, tycker inte det är tillräckligt bra för att vara så dyrt som det är. Maten var helt okej. Jag är uppvuxen med arabisk mat och detta var inget jag skulle testa igen, har smakat mycket godare för ett billigare pris. Skulle inte återkomma, blir första och sista gången. Som sagt, bra upplevelse men för dyrt för mat som inte ens är värt prislappen.
Super vacker lokal med fantastiskt inredning, trevligt personal och alltid tillgänglig som serverar bästa libanesisk mat i malmö. Kan lätt blir en mini fest när deras fantastiska artister på plats dansar eller spelar trumpet och violin...testa jag lovar att det blir en riktig bra upplevelse...Mat: 5/5
Comment on this business

Directions to Occo with public transportation


Malmö Drottningtorget 20 meters
3
Malmö Caroli 160 meters
3
Malmö Slussen 230 meters
3
Malmö Frihamnen 260 meters
31
32
Malmö Djäknegatan 260 meters
2
31
32
5
7
8

to add Occo map to your website;