facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ocean Hotell

"Ocean Hotel har det bästa läget mitt på Skrea strand, Ca 20 meter till vattnet. Alla rum är personligt inredda med handplockade detaljer och omsorgsfullt valda möbler.I vår restaurang kan ni avnjuta en härlig middag och goda drinkar med havet som närmsta granne.Att konferera i en underbar miljö är en självklarhet, om inte annat så blir man kreativ. Detta är just vad vi erbjuder vid havets kant. Att komma ifrån kontoret en stund kan göra stor skillnad! Ni har vacker utsikt över havet ifrån både konferenssal och restaurang.Vi kan erbjuda allt från mötesrum för några timmar till flerdagars-konferens med boende. Hos oss ingår alltid block, penna, utrustning, vatten, frukt och godis i salen.Vi erbjuder även olika sorters sittningar."
Address: Klitterv. 51 , Falkenberg 311 42, N, SE
Phone: +46 346 826 20
City: Falkenberg
Zip Code: 311 42



related searches: Nya Pallas hotel, Hotel Tylösand, Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Prostens Pizza
Similar places near
Flexboende Flexboende 3 km
Reviews
Det märks att restaurangen har sjunkit i kvalitet. Vi brukar bo på Falkenberg strandbad men äter middag på Ocean hotel för att den är så skämmigt och mysig men denna känsla är borta tyvärr.Tjänst: 3/5
Kom hit för att äta lunch. Fin lokal med underbar utsikt! Trevlig personal och mycket god mat! Åt fisksoppan vilket starkt rekommenderas!
Kom 170 pers i buss och fick skinkstek, god. Salladsbordet gott med varmt bröd. Något litet sött till kaffet saknade vi dock. Och få toaletter var det för ett sånt stort sällskap. Mycket skön strandpromenad efter maten!
Jättefina och stora rum . Otroligt fint läge nära havet Lätt med parkering. Lite trångt när man skulle ta frukost , men det står man ut med.
Fina rum, bra o god mat, superbra service och läget gick inte att klaga på, bara några meter från havet med gudomlig utsikt. Promenadmöjligheter: Underbara promenadmöjligheter längs med Skrea Strand, piren lite längre bort ger en utmärkt översyn över hotellets läge vid stranden.
Underbart hotell precis vid havet. Fin, behaglig och modern inredning. Väldigt serviceinriktad och hygglig personalRum: 5/5
Ett fantastiskt läge på stranden närmare så kommer man inte har god mat och bra service rekommendera Ocean Hotel Promenadmöjligheter: Nära till allt
Mysiga rum...dock minus för dåligt ljus på toan...vill kunna se mitt ansikte när jag gör mig klar....men atmosfären i rummet...toppen..Rum: 4/5
Två nätter i deluxe room med seeside och två kvällar med trerätters på Asian Restaurant, allt var perfekt. Aktiviteter i närheten: Härliga strandpromenader.
Underbart läge vid havet, jättefint rum, god frukost och trevlig personal.Rum: 5/5
Comment on this business

to add Ocean Hotell map to your website;