facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OCT Halmstad

OCT Halmstad

About

Brinner du för OCR-lopp som Toughest, Tough Viking, Action run, Ultimate OCR och krävande Outdoor Crosstraining?
Frågor? --> [email protected]

Story

Vi är Obstacle Course Training Halmstad!

Vi håller främst till på Galgberget i Halmstad där vi lyfter Hinderbaneteträning, Obstacle Course Racing ytterligare en nivå eller två.
Det är inte din prestation utan viljan att ställa krav på sig själv för att nå sina mål och överkomma sina egna hinder som står i fokus.
Vi analyserar hinder i OCR-lopppen, designar övningar och pass för dessa.
Träningen skall vara mer grenspecifik, över tid och hårdare än vad de flesta är vana vid att pressa sig själva på egen hand.
Comfort zone är vår ständiga fiende som så vi gärna pressar oss så långt så att vi inte går sönder med bibehållen teknik men tillräckligt för att både den fysiska och mentala styrkan skall utmanas. Det är då det händer saker

Att specifikt träna upp sig för långa OCR behöver mer och längre tid löpning, längre avstånd, och kärva kroppsegna övningar som bas för att få till uthålligheten.
Som krävs uthållighetspass med krav på styrka och förmåga att arbeta med hög puls, mängd mjölksyra över tid.

Tänk dig hybridträning över tid och ovan nämnda övningar med motsvarande totala kostnad för arbetet som ett OCR-lopp så börjar vi sätta fingret på passen.

OCT Halmstad tränar olika procent fördelat av F.I.T.S.
(Frekvens + Intensitet + Tid + Specifikt = ditt mål)
beroende på vilken träningsfas vi är i.

//Stefan Truedsson Coach,
Grundare/Head Coach OCT Halmstad

Sugen på OCR-lopp som Toughest, Tough Viking, Tough Mudder, Ultimate OCR?

Vi i OCT Halmstad tränar alla delar som krävs för att klara ett lopp rent fysiskt, teknisk men främst att minimera risk för skador.

Är du/ni intresserade och vill ha hjälp med träning, design av pass, teknikträning, jobba i par/team, formtest, flytta dina referenser eller rent av sugen på att testa en träningsform utan ambition att tävla men älskar utmanande träning?

--> [email protected]

Address: Halmstad
City: Halmstad



related searches: halmstad university campus, hh se student portal, university college of halmstad
Similar places near
Halmstad Rodd Halmstad Rodd 156 km Fantastisk roddklubb med härlig gemenskap där alla är välkomna! Cool och tuff sport s...
Halmstad Karate Academy Halmstad Karate Academy 157 km Går själv där och tränar karate. Trevliga människor och trevlig miljö.
Comment on this business

to add OCT Halmstad map to your website;