facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Oden

Address: Ringvägen 36 , Haninge 137 34, AB, SE
Phone: +46 8 500 116 16
City: Haninge
Zip Code: 137 34


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 12:00-22:00
Sunday: 12:00-22:00

Reviews
Bedrövlig service, otrevliga och oseriösa. Råkade beställa fel on line ringde upp direkt, först skulle hon avboka men kom på att den var i ugnen vilket knappast dom hunnit på så korta minuter. Vägrade återbet 110 kr Slängde sen på luren i örat på mig. Riktigt sunkställe!! Inte värd 1stjärna ensengng!! Oerhört dåligt.
Helt ok Pizzor ,men stället behöver en uppfrächning.
Färsk kebab så kebab pizzan och kebab tallriken var god, även kanterna på pizzorna. Där slutar tyvärr det bra, dålig ost som knappt ser ut som ost och gör pizzorna hemskt flottiga och feta. Som tidigare skrivits så tror jag hygien är ett problem, bagarna verkar springa mellan lägenhets området in till bakbordet fram och tillbaka i alla fall när vi åt där 19 aug/21.
Bra t o m mycket bra kebab och pizza. restaurangen är inte kul, men funkar tror inte man äter där, hämtmatställeMat: 5/5
God kebabtallrik som strimlas i mindre bitar vilket passar barnen bra då det blir mindre tuggor. Pizzorna smakar även de bra men kebaben är förstavalet här. Tyvärr svårt med parkeringsmöjligheter, men ska man bara stanna en kort stund så kan man stå en snabbis utanför pizzerian på gatan. Mycket trevlig personal och de ger även klubbor till barnen som uppskattas av de små.
Överlägset den bästa kebaben och såsen ! Vänliga bagare.Mat: 5/5
En familjemedlem tycker att det är en toppen pizzeria!
Så dåligt oden har blivit, riktigt besviken. Snurrig personal som lägger fel grejer på pizza och pizzorna var så flottiga att det rann ut över mina bilsäten. Ajaj var mycket bättre för 10år sen när jag bodde i området.
Bästa pizzerian någonsin med supertrevlig personal. Oden är alltid första valet när det kommer till att käka ute. Aldrig snåla med såser osv. Tillochmed min fästman som bor i Uppsala älskar den här pizzerian mer än alla andra han har varit hos,både i Stockholm och Uppsala. Grymma pizzor och kebabrätter!
Efter att ha käkat flera gånger på stället så blev jag sjuk och spydde efter att ha ätit här. Tog en Pizza med oxfile och paprika. Tror jag hade väldig otur då jag aldrig mått dåligt av maten förut. Men då jag inte hade käkat nått annat än därifrån under kvällen så antar jag att maten va gammal eller dålig :
Comment on this business

to add Oden map to your website;