facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Odenbadet Falköping

Odenbadet Falköping
Address: Götavägen 30, 52144 Falköping
Phone: 0515-886550
City: Falköping
Zip Code: 52144



related searches:
Reviews
Det här är Falköpings bad hus. Placerade i ett stort idrots inriktat kvarter = Mycket parkerings platser. Badhuset är välutrustat, med spa avdelning i källaren och sommartid så har dom ute bad bassänger i det gamla utgrävda kalkbrottet så det blåser sällan mycket.
Det var stäng på helgen och öppet under veckan när man går i skolan. Det kanske var lite konstigt.
Kom vid 15.30. Då var det knökat med barn/ ungdomar. Har tidigare kommit på förmiddagen, mycket lugnare och trevligare! En lärdom, kan man säga. Familjebadet är roligt med vattenruschbanor och vattenkarusell, både för stora och små. Bra regler för mobilanvändning!
Mycket trevligt bad, bra för både stora och små.
Bra lokaler och faciliteter men som vanligt är det folk som är i vägen. Prisvärt men med för mycket människor på vissa tider.
Kanonställe med 10, 7 och 5 meters hopptorn, samt 3 och 1-meterssvikt.
Dåligt med tider för motionssim
Kunde gärna få höja temperaturen någon grad i luften. I övrigt är det ett mycket trevligt badhus för att vara i en småstad. Ett enkelt äventyrsbad med fors och vattenrutschbana. En babypool och mycket behaglig varmbassäng gör att det går att fördriva tiden länge med småbarn. Relaxavdelning finns dit även barn är välkomna på lördagar.
Kanon! Utomhus bjuds det på fyra olika pooler, plaskpool för de minsta ca 25 cm djup, mellan bassängen ca 60 cm djup, stora bassängen ca 120 cm till 200 cm djup beroende på vilken del ju är i och hopp bassängen 1 m svikt, 3 m svikt, 5 m, 7 m & 10 m höjder. Inomhus finns familjebadet med virvelbassäng, plaskpool och två vattenrutschbanor. En varm bassäng, en mellan bassäng och en stor bassängen med hopptorn 1 m svikt och 3 m. Samt en relaxavdelning.
Överlag bra, men skulle nog behöva förnya och göra om "äventyrsbadet" så att det blev lite större.
Comment on this business

to add Odenbadet Falköping map to your website;