facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Odensbackens Vårdcentral

Address: Örebrov. 26, 71531 Odensbacken
City: Odensbacken
Zip Code: 71531


Reviews
Verkar svårt att behålla bra personal ständig läkar byten, endel man råkar på, på sista tiden är totalt ointresserade av mig som patient,man blir nedlåtande behandlad. Bra sjukgymnaster och kurator. Men samma där stor omsättning och bra folk slutar efter en kort tid. Hur är det med personalpolitiken kan man undra?
Tack för en väldigt professionell och bra behandling när jag skadat min fot illa på en vedklabb. Jag är nu helt återställd efter händelsen i februari månad tack vare duktiga sjuksköterskor och läkare. Dessutom ett mycket vänligt och trevligt bemötande. Tack ska ni ha!!! Hälsningar BO
Det är stor skillnad på när och vem man möter/pratar med hur upplevelsen blir och personalen byts ju ständigt ut så hittar man en som man fungerar med en gång så finns den inte kvar nästa gång. Men så ser det väl ut överallt i vården idag.
För andra gången nekas vi hjälp trots att vi bor i länet och har stuga ett par km bort, med motiveringen att vi ska uppsöka vår vanliga vc flera mil bort. Otrevligt bemötande.
Jag blir alltid trevligt och respektfullt bemött. Och personalen är så smidig en vårdcentral tillåter.
Beror helt på vilken läkare eller sköterska man pratar med allt från 5 stjärnor till -5stjärnor där man blir bemött som om man bara är till besvär och där läkare/sköterska väger in egna värderingar och lyssnar inte ett smack på mig som patient.
Mycket trevligt, väldigt bra barnläkare och provtagningen är fantastiskt
Bra och trevlig personal
Bemötande och hjälpen man får.
En av de bästa vårdcentralerna i örebro
Comment on this business

to add Odensbackens Vårdcentral map to your website;