facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ödeshögs Musik O Bokcafé

Address: Storgatan 33 , Ödeshög 599 31, H, SE
Phone: +46 144 313 61
City: Ödeshög
Zip Code: 599 31



related searches: Ödeshögs musik o bokcafé videos
Similar places near
Dinners Ödeshög Dinners Ödeshög 1 km Det var med höga förväntningar vi slog in Dinners på gpsen. Vi hade några dagar tidig...
Wissman Wissman 6 km
Reviews
Om du vågar dig ända in till Ödeshög, ja inte i utkanten utan in i centrum, så passa på att pausa av hos de mycket trevliga damerna på Kafe Lovisa som erbjuder hembakat och bryggkaffe till nästan skämsligt låga priser och där chokladbiskivien är helt makalöst utsökt gjord med en spröd god botten, en magnifikt bra chokladkräm samt hölje med det rätta knäcket i. Bra och så gemytligt så man kan bara rekommendera detta, dock synd att man inte kan betala med kort och att utbudet inte är lite mer av annat än kakor!
Mycket trevligt bemötande. Mysig trädgård.
Väldigt billigt å ena sidan. Å den andra sidan ingen höjdarsmakupplevelse. Kvinnan som serverade verkade vänlig men beklagade sig för att "människor vill inte jobba'. Det överraskade mig att människor i Ödeshög hellre går arbetslösa och uppenbarligen inte tar de jobb som finns. Det visade sig dock senare att hon menade att ingen ville jobba GRATIS där, alltså utan lön. Jag sade vem vill det? Man kanske behöver en lön för att betala mat, hyra och andra levnadsomkostnader. Som svar fick jag bara ett mumlande. Kanske bör tilläggas att hon själv hade pension att leva på.
Mycket trevligt & mysigt café. Betydligt billigare jämfört mot andra caféer. De har matiga mackor, fika och kaffe. Öppettider från kl 10.00 Tisdag-Fredag
Skulle jag bo i Ödeshög skulle jag gärna jobba här. Så mysigt trevligt
Väldigt trevlig personal men fikautbudet var inte av någon högre kvalitet. Jag håller med de som skrivit att kaféet har ett stort hjärta, och det är trevligt att kunna sitta ute i trädgården.
Trevligt ställe, man får känslan av att sitta hemma hos en äldre släkting. Ingen superfika, men trevligt på sitt egna lilla vis.
Café Lovisa är den bästa och trevligaste samlingspunkten i Ödeshög. Goda mackor, gott kaffebröd och trevlig personal - vad mer kan man begära?
En trevlig upptäckt längs med E4:an. Skönt att vila ett tag i den fina och lugna trädgården och dricka gott kaffe och äta prisvärda kakor. Mycket trevliga damer i serveringen.
Mycket bra ställe att ta en fika och på sommaren kan man sitta ute i trädgården Står inget om öppettider men Vardagar 10-16 och helger 10-12/14-17.
Comment on this business

to add Ödeshögs Musik O Bokcafé map to your website;