facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Offroadbutiken

Offroadbutiken

Story

Välkommen till Offroadbutiken!

Försäljning av ATV från Stels och Goes. Försäljning av vattenskoter från Zeptor.
Reservdelar och tillbehör till alla förekommande märken på marknaden.

Vi servar ATV, MC, motocross och enduro.

- Delbetalning
- Fakturabetalning
- Snabb leverans
- Personlig service
- Skräddarsydda paket

Öppettider i butiken:
Måndag - fredag kl. 10:00 -18:00
Lunchstängt kl. 13:00 - 13:45
Lördag - söndag STÄNGT

Öppettider i verkstaden:
Måndag - fredag kl. 8:00 - 17:00
Lunchstängt kl. 13:00 - 13:45
Lördag - söndag STÄNGT

VÄLKOMNA!

Glöm inte följa oss på Instagram: @offroadbutiken.



"Vi på Speedstore är auktoriserad återförsäljare förHusqvarna EnduroHusqvarna MotocrossHusqvarna StreetGoes ATVSegway ATVATVFyrhjulingMotorcykelarMotorcykel verkstadLigier MopedbilarATV verkstadReparationerFXRScott6d hjälmarReservdelar till husqvarna motorcyklarSpeedstore är en fullservice anläggning med komplett verkstad som är auktoriserad för Husqvarna, Goes, Segway, Ligier, MicrocarVi erbjuder allt från lättare service, bromsbyten, motorrenoveringar m.m.Vill du optimera din mc eller ta bort fart spärr m.m så löser vi det. Vi har bromsbänk och utför arbeten på MC Motocross Enduro vi utför även trim arbeten på din motor."
Address: Valbovägen 385, 81891 Valbo
Phone: 026-270030
City: Valbo
Zip Code: 81891



related searches:
Similar places near
Speedstore Speedstore 0 meter Mycket att välja på. Har de inte hemma så beställer de.
Stackbo Islandshästar Stackbo Islandshästar 1 km Fantastiskt att kunna få se alla förväntansfulla glada barn ,kvinnor och män som var...
Go to the US - Sports & Education Go to the US - Sports & Education 4 km Studier och Idrott i Nordamerika!
Reviews
Mycket att välja på. Har de inte hemma så beställer de.
Snabb och smidig affär med bra pris, kan varmt rekommenderas!
Var dit och skulle köpa lastremmar, dom hade inte just dom som jag sökte.. Fick tips att göra på ett annat vis, mycket trevlig kontakt som inte försökte lura på nåt annat utan kom med en lösning istället.
Köpte en mc i höstas nästan ny bara 90mil klockad. 100 mil service hade dom gjort,Tyckte det kändes konstigt nu när jag körde den första gången det var nästan ingen luft i däck 1bar och en halv bar fram,sen hackade kedjan den var jag tvungen att spänna,nästa dag startade den inte,locket till elektronik boxen var inte ordentligt påsat Det känns inte riktigt seriöst undra om dom har byte olja och filter tror jag gör det själv för säkerhets skull Känns inte riktigt seriöst ,
Åkte dit skulle köpa en fyrhjulingen för nästan 100k Vart totalt ingnorerad trots att jag sa att jag var där för att handla av dom. Efter 10 min utan hjälp åkte jag. Beställer av någon mer service inriktad försäljare i stället. Undrar hur servicen är om man får fel på grejerna ?! Skulle inte rekommendera någon att handla här.
Grymt ställe för cross, enduro och supermotard!
Här har ni en grymt fin mx / enduro butik, med allt från kläder, goggles och skydd till det mesta du kan tänkas behöva till dig eller din hoj. Behöver du hjälp med mekandet, så är verkstan en av de bästa jag vet om. Har själv lämnat in fjädring på service/genomgång och det gick fort och blev riktigt bra. Kan varmt rekommendera Speedstore till er andra. 5 av 5 husqvarnor möjliga lämnar jag!
Beställde ett gäng produkter varav bara en del kom fram vid leverans. Ingen kommunikation från deras sida och fick ej svar på mail. Fick vänta sex månader med löften om att produkterna snart skulle komma fick ringa och fråga innan jag avbeställde och bad om återbetalning istället. Tog 29 dagar innan återbetalning var gjord efter otaliga påtryckningar. En stjärna är alldeles för snällt.
Trevlig butik/verkstad
Att ha fått vänta sedan i Mars på att få hjälp med att reparera en mopedbil är inget annat än urusel service. Att ni sedan har andra problem är en annan sak. Informera sina kunder borde man kunna göra hursom. Ettan i betyg är egentligen alldeles för mycket men går ju dessvärre inte att sätta lägre.
Comment on this business

to add Offroadbutiken map to your website;