facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ögonlocksakademin

Ögonlocksakademin

About

Ögonlocksakademin är en ny klinik, specialiserad på ögonplastikkirurgi. Vi fokuserar oss uteslutande på operationer i ögonlocken.

Story

Ögonlocksakademin fokuserar uteslutande på operationer i ögonlocken. Personalen är specialutbildade med lång erfarenhet från ögonsjukvård vilket skapar de bästa möjliga förutsättningarna för ett optimalt resultat. Vi har arbetet heltid med ögonlocksplastik under många år och erbjuder därför en helt unik erfarenhet och en djup kunskap i vad som krävs för att återskapa den ursprungliga formen på just dina ögonlock.

Våra kunder reser till oss från hela Sverige för en kostnadsfri konsultation med vår ansvarige ögonplastikkirurg. Under konsultationen får du svar på alla dina frågor och kan i lugn och ro besluta dig för eventuell operation. Välkommen till Ögonlocksakademin!



"På Ögonlocksakademin fokuserar vi oss uteslutande på ögonlocksplastik. Det har gett Dr Reza Aslani med personal en unik erfarenhet av ögonlocksoperationer. Allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för ett optimalt resultat vid behandling och operation av ögonlock - både före, under och efter.Vi erbjuder alltid fri konsultation. På plats i Uppsala eller via video. Boka online!"
Address: Östra Ågatan 9, 753 22 Uppsala
Phone: +46 18 470 46 00
City: Uppsala
Zip Code: 753 22


Similar places near
joakim.athlin joakim.athlin 193 meter Estetisk och Rekonstruktiv Plastikkirurgi. Näsplastik. Bröstplastik. Bukplastik. Ansi...
Capio Ögon Capio Ögon 290 meter Hej! Jag besökte er nu 6 Dec i Uppsala och jag vill tacka er alla för ett så trevligt...
Centrumkliniken Uppsala Centrumkliniken Uppsala 534 meter Verkar vara en bra läkare, MEN kontakten är endast via brev eller en sjuksköterska. I...
Carovivakliniken Carovivakliniken 987 meter Jag är väldigt nöjd och glad med min bröstförstoring, jag kan varmt rekommendera Caro...
hairistanbul.se hairistanbul.se 1 km Kombinera en professionell hårtransplantation av hög kvalitet med en resa till härlig...
Estetikum Uppsala Estetikum Uppsala 2 km En fantastisk klinik med så professionellt bemötande från början till slut. Tack till...
Reviews
10 Stjärnor får Ögonlocksakademin från mig! Ett för varje år som det känns att jag blivit yngre med hjälp av Rezas ögonlockskirurgi, som även inkluderade ett ögonlyft!! Jag fick ett jättefint och proffsigt bemötande av hela teamet och är verkligen såå nöjd och rekommenderar alla i min situation att vända sig hit! Jag känner mig piggare, yngre och gladare. Detta är kort och gott ren magi! Tack tack tack! : PS. Efterbilden är tagen endast en vecka efter operation. DS.
Nöjd från start tills nu. Började med videosamtal med Josef Pourakbar och fick bra information. Operation genomfördes också av honom och jag kände mig så trygg genom hela operationen då han och världens gulligaste sjuksköterska Maria pratade med mig och förklarade varje steg. Resultatet är så fint och mina ögon ser mycket piggare ut och det tunga och svullna är helt borta. Kan inte annat än att rekommendera Josef! och en guldstjärna till Maria också för hennes fina bemötande
Dr Reza är en riktig konstnär och resultatet blev så mycket bättre än jag hade förväntat mig. Jag var ganska nervös inför ingreppet, men kände mig omhändertagen direkt när jag klev innanför dörren. Lokalerna är fräscha och personalen proffsiga och supergulliga. Rekommenderar starkt denna klinik.
Jag är så nöjd med min ögonlocksoperation hos Reza! Har fått en så mycket piggare blick, tackJag kände mig trygg före, under och efter operationen. Väldigt fint bemött av personal och så fräscha lokaler. Jag kan varmt rekommendera!!
Jag har enbart positiva ord för att beskriva den hjälp jag fått från Reza och resten av personalen. Jag hade kraftig xanthelasma på båda ögonen - övre ögonvrårna och även påbörjade plack under ögonen. Efter att ha genomfört videokonsultationer med flera olika kliniker valde jag Ögonlocksakademin efter ett samtal med Reza där han var rak och ärlig med vad som faktiskt var genomförbart med de plack jag hade. Jag uppskattade den ärligheten mer än att få höra ”Inga problem, kommer försvinna helt!” Jag fick tid snabbt, vilket också var fantastiskt. När en väl har bestämt sig för att göra något åt sin situation vill man gärna få det gjort snarast! Besöket på plats var rakt igenom trevligt trots nålar och laser, all personal var omhändertagande och trevlig. Själva ingreppet gick fortare än jag förväntat och dessutom oväntat underhållande med diskussioner om allt från gastroskopi till Mark Knopfler! Tydliga instruktioner för eftervård, och en väldigt omtänksam liten påse med kexchoklad och festis för att kicka upp blodsockret. Nu har jag varit på återbesök, stygnen är bortplockade och när mina blåmärken försvunnit helt kommer även alla spår av xanthelasman vara borta. Jag kan varmt rekommendera Ögonlocksakademin för hjälp med xanthelasma. Stort tack till personalen och framförallt dr Reza Aslani.
Fabulös service av fantastiskt professionella och goa människor inför, under och efter min ögonlocksoperation! Har en rätt kraftig nålfobi men kände mig hela tiden trygg på deras klinik och ingreppet var betydligt mildare än jag trodde. Resultatet är enastående och jag rekommenderar denna klinik till ALLA!
Både jag och min man opererade övre ögonlocken för en dryg vecka sedan. Vår läkare Yousef Pourakbar är en mycket skicklig kirurg, lugn och väldigt trevlig. Operationen gick fantastiskt bra och min oro före, var helt obefogad. Man kan inte önska ett trevligare bemötande av både honom och övrig personal. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Ögonlocksakademin.
Jag skulle inte välja denna klinik om jag skulle operera ögonlocken, ett öga blev bra men inte det andra. Istället för att ta ansvar för sitt arbete och erkänna att stygnen inte var noggrant gjorda så skyller de på min ärrläkning. Jag betalar ändå 1500 för en korregering av ärret, stygnen skulle sitta i 10 dagar men ramlade bort ett efter ett och efter tio dagar var det bara 1-2 stygn kvar. Nu har det gått över ett år och jag vill gärna göra om korrigering då stygnen uppenbart satt för löst, men då måste jag betala 1500 igen. Ta ansvar för era misstag tack! Edit: jag har kontaktat er direkt. Och hur kan stygn ramla bort om de inte sitter för löst? Jag menar bara att på grund av att jag redan har betalat 1500 kr för en korrektion, borde jag inte betala 1500 kr igen för en till korrektion när det inte är mitt fel att det inte blev bra.
Yousef Pourakbar och hans team gjorde ett kanonjobb och jag hade inte kunnat föreställa mig ett bättre resultat. Operationen gick smidigt, teamet var väldigt trevligt. Läketiden är givetvis individuell men i mitt fall var allt visuellt perfekt efter två veckor. Jag är mycket imponerad över Dr. Yousefs hantverk och rekommenderar varmt hans tjänster!
Är oerhört nöjd med min operation. Tryggt och professionellt. Kan varmt rekommenderas, du får mer än du betalar för.
Comment on this business

Directions to Ögonlocksakademin with public transportation


Stadsbiblioteket (Uppsala) 90 meters
2
6
7
9
Uppsala Stadsbiblioteket 100 meters
Uppsala Saluhallen 100 meters
Saluhallen (Uppsala) 100 meters
2
6
7
9
Ofvandahls (Uppsala) 110 meters

to add Ögonlocksakademin map to your website;