facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ohlssons AB

Ohlssons AB

About

Lika bra att säga det direkt. Vi löser det mesta! Ingenting är omöjligt för oss på Ohlssons

Story

Ohlssons kan tillgodose en helhetslösning på olika logistik och transportlösningar inom kommun, fastighets-, bygg-, anläggningsbolag, produktionsindustrin och renhållningen

Med hjälp av ett komplett utbud av fordon och tjänster samt handplockad personal som är yrkeskunniga och hängivna på att serva våra kunder.

Mission

Jag är uppvuxen i en åkerifamilj. Redan som liten följde jag med i lastbilar och maskiner. Så väcktes min passion för bilar och att serva människor.
1998 startade jag Ohlssons AB. Med ödmjukhet och hårt arbete har vi vuxit från ett litet familjeföretag till ett lönsamt och starkt bolag med 190 anställda. Idag servar vi ett stort antal kommuner, byggbolag, fastighetsbolag och industrier i regionen. Vi har fordon och förare för alla typer av uppdrag inom renhållning, entreprenad och transport. Vårt mål har alltid varit att Ohlssons ska vara i en klass för sig och överträffa våra kunders förväntningar. Med stora öron och uppkavlade ärmar kommer vi att lyckas med vår målsättning.

Christer Ohlsson
VD, Ohlssons AB

Products

Industrirenhållning/Återvinning
Ohlssons hanterar alla typer av avfall från industriföretag och byggbolag. Vi har ett stort utbud av containers och kärl. Förutom förädling av olika material som well, plast, trä och metall, ansvarar vi även för hanteringen av våra kunders farliga avfall.

Hushållsrenhållning
Ohlssons sköter renhållningen i ett stort antal kommuner. Våra miljöanpassade fordon är utrustade för alla typer av sorteringssystem. Det mesta går att återvinna med vår intelligenta avfallshantering.

Entreprenad
Vi är delaktiga i ett flertal stora bygg- och vägprojekt i södra Sverige. Vår hypermoderna maskinpark och våra välutbildade förare hyrs ofta ut till olika entreprenörer i regionen.

Transport
Ohlssons flyttar allt möjligt och omöjligt. Våra moderna maskiner klarar alla typer av transportuppdrag. Det är helt enkelt våra kunder som får styra. Vi har maskinerna, kunnandet och erfarenheten.

Address: Varvsvägen 91, 26135 Landskrona
Phone: 010-45 00 200
es.snosslho@koobecaf
City: Landskrona
Zip Code: 26135



related searches: Ohlssons sophämtning, Ohlssons i Landskrona ab kontakt, Ohlssons Helsingborg, Ohlssons Staffanstorp, Ohlssons container, Mitt Ohlssons, Ohlssons spolbil, Ohlssons lediga jobb
Similar places near
Faiveley Transport Nordic AB Faiveley Transport Nordic AB 910 meter Kasst, väldigt gammaldags. Oseriösa chefer, dåliga med återkoppling. Rekommenderas ej...
Onwaysweden Onwaysweden 1 km Mycket bra service och mycket trevlig personal!
AMS-Transport AB AMS-Transport AB 24 km Work smart not HARD !
Reviews
Kan inte hålla sig på vägen, kör alltid ut i åkern istället för att vända på vändzonen.
I Vetlanda gör chaufförerna ett superjobb. Tack för att ni hämtar våra sopor även de gånger vi glömt att ställa fram tunnabTjänst: Sophämtning och -kassering
Behövde en avfallscontainer typ direkt. Ringde och frågade om det var möjligt hade pratat med alla andra och en del hade semestertider, några andra var jag nummer 13 i telefonkö osv men Ohlsons svarade direkt. Jag frågade om det var möjligt att få ut containern lite tidigare än vad som normalt erbjuds. Jag fick besked att de skulle göra vad de kunde och bad att få återkomma inom kort. 5 min efter ringde dom tillbaka och sa att containern kommer stå på din uppfart imorgon. För mig betyder det att jag inte behöver skjuta på renoveringen utan kan börja direkt. Jag kan verkligen rekommendera Ohlsons! Trevligt bemötande ingick!
Ordning och reda genomsyrar allt. Fint på gården och runt fastigheten med ett förtydligande inne på kontoret där allt är ljust och modernt. Kollar du allabolag så är det även ordning och reda i finanserna. Så här ser ett välskött företag ut!
Mycket bra service bemötande bra renhållning tömning.+ hjälp med ned tagning av träd stor insikt arb. Cs
Kass hemsida där man inte ens kan se tömningsdag
Snorkig och dryg kundtjänst gör att man aldrig kontaktar dem igen
Flexibla, lyssnar på kunden. Levererar snabbt.
Bra service trevligt personal
Comment on this business

to add Ohlssons AB map to your website;