facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ohlssons Tyger

Story

Täby Centrum



"Välkommen till en riktig tygaffär! Hos oss hittar du Inredningstyger, Klädtyger, Gardiner, Kuddfodral, Utetyger, Stuvar och mängder av praktiska tillbehör som Sytråd, Stoppning, Nålar, Mönsterpapper, Skumgummi m.m."
Address: Gustav Bergs Väg 13, 103 98 Täby
Phone: +46868450235
City: Täby
Zip Code: 103 98


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: Ohlssons Tyger sveavägen, Ohlssons Tyger Uppsala, Ohlssons Tyger Stockholm, Ohlssons tyger göteborg, Tyger metervara, Ohlssons Tyger Öppettider, Ohlssons Tyger rabattkod, STOFF och STIL
Reviews
Härligt att hitta en sån här butik. De blir allt mer sällsynta. Det är kul att besöka butiken och titta på alla fina tyger för alla möjliga tillfällen, både till gardiner/draperier och till kläder. Förrsydde jag ganska mycket och då var ett besök hos Ohlssons Tyger ett måste. Personalen är mycket kunnig och serviceminded.
Där hittar man alltid något
Bra men lite tråkig butik
Trevlig och hjälpsam personal. Jag köpte tyg till att sy gardiner och när jag betalat så sa tjejen i kassan "lycka till" ...varpå jag glatt svarade "jasså, du tycker att jag ser ut att behöva det?".
Tack för bra service.
Finns både färdigsytt och många tyger att välja på. Garner och dekorationskuddar. Tillbehör som tråd mm Går alltså att köpa allt man behöver på ett ställe till bra pris.
Hade extremt bråttom. Fick snabb hjälp av trevlig och proffsig personal. Stort tack!
Helt underbar och hjälpsam personal som verkligen tog sig tid att hjälpa mig när jag skulle planera min gardinuppsättning, kommer åka hit och handla alla gardiner och tillbehör!
Mycket bra utbud. Jag hittade med hjälp av trevlig personal det jag sökte. Toppen.
Mycket bra och stort utbud av tyger, garner, mm.
Comment on this business

to add Ohlssons Tyger map to your website;