facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Öijared Golfklubb

Öijared Golfklubb

About

Öijared Golfklubbs officiella Facebooksida. En kanal där klubben kan dela bilder, information och fakta som kan vara av intresse för varje medlem.

Story

Den officiella sidan för medlemmarna i Öijared Golfklubb!

Här kommer vi att dela med oss av inslag, intervjuer, resultat, länkar och annan matnyttig information för medlemmarna. Läs gärna mer under "sidinformationen".


Länkar till varje grupp:

Herr:

Dam:
https://www.facebook.com/groups/565086170176111/

Elit & Framtid:
https://www.facebook.com/groups/959371930795321/

Junior:
Öijared Junor Golf
https://www.facebook.com/groups/204308949584808/



"På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången, ca 30 minuter från Göteborg, ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, vandringsleder och hagmarker samt Öijared Resort - Sveriges största golfanläggning med hotell, restaurang, en toppmodern golfstudio samt Öijared Bad & Bastu. Klubbhuset är ritat av Gert Wingårdh och är i högsta grad spektakulärt samtidigt som gemytligt.Öijared Golfklubb bildades 1958 och är en ideell idrottsförening. All träning görs under ledning av erfarna golfpros och man satsar stort på både junior- och elitverksamhet.Hotellet består av 34 rum med plats för upp till sex gäster i vardera tack vare finurlig planlösning."
Address: Öijaredsvägen 59, 44892 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0302-37300
City: Floda
Zip Code: 44892


Similar places near
Öijared Resort Öijared Resort 0 meter Snygga och mysiga lokaler bra service och grymt god mat både till lunch & middag....
Öijared Golfklubb Öijared Golfklubb 0 meter Snygga och mysiga lokaler bra service och grymt god mat både till lunch & middag....
Öijared Gk Öijared Gk 0 meter Snygga och mysiga lokaler bra service och grymt god mat både till lunch & middag....
Öijared GK Öijared GK 18 meter Wow vilket härligt ställe att spendera en regnig höstförmiddag på! Vi kände oss så vä...
Nääs Slott Nääs Slott 4 km Fin miljö med park där ekarna växer sig stora.
Gracie Barra Skallsjö Gracie Barra Skallsjö 5 km fantastik klubb träningsmässigt och atmosfären är superbra!
Reviews
Ni kan åka hit enbart för maten. Köttet är ljuvligt. Råbiffen och ryggbiffen var båda fem plus. Dessutom mycket bra service.
Väldigt fint ställe mitt ute i ingenstans. Bra lösning för rum med flera sängar för barnfamiljer. Dock ska vuxna välja de stora sängarna i första hand. Jag låg lite stelt för att sova i samma rum som 3-åringen. Onödigt komplicerat bara för att få bada med lånehandduk, särskilda låskort och nyckel för att kunna låsa in sina grejer. Vilka vi behövde gå och be om efter insikt. Kvällsmaten var som förväntad efter prisklass. Bra. Frukosten var desto bättre, om än logistiskt svår i lokalen. Hade behövt att någon välkomnade en dit och beskrev upplägget. Kortfattat, väl värt rekommendation men de måste jobba på information och servicen.
Snygga och mysiga lokaler bra service och grymt god mat både till lunch & middag. Gällande spa avdelningen hade det varit önskvärt med förslagsvis 2-3st separata badtunnor utomhus. Så olika sällskap slipper sitta och knö i samma tunna. Rummen va rymliga och fina tyvärr va dubbelsängarna värdelösa då dem glider isär om man råkar rulla in mot mitten.
Otroligt fina greener och välskötta banor. Mycket hjälpsam och kunnig personal i golfshopen och jättefina lokaler.
Klockrent ställe att ha en konferens på! Lugnt, fint, härlig arkitektur med stora delar av hotellet som ligger under marknivå. Nyrenoverad spaanläggning, golfbana, bra restaurang med riktigt god mat! Härlig frukost med mycket att välja på och bra service! Hit vill jag åka igen och jobba för ett bättre företag på hemmaplan!
Första besöket för i år och som alltid lika nöjd med övernattning, mat, personal och elladdning till bilen tesla. Gläder mig att man inte behöver vara Golfare för att övernatta här. Ser fram emot mitt nästa besök om några veckor.
Fantastiskt klubbhus! Otroligt vackert klubbhus! Bra restaurang och toppklass på faciliteterna. Gratis Teslaladdare. Gamla banan var bra. Fina greener, välskött och väl integrerad i stilla skogslandskap. Kupperad och trixig. Inte så långa hål. Värt ett besök!
Otroligt trevligt ställe med god mat, fina rum, rent och snyggt. Nya banan och gamla banan toppen, parkbanan sisådär.
Vi var där på kickoff. Magiskt härligt och så fin miljö samt mat.
Super nice ställe, trevlig personal, vi kom dock sent å åkte tidigt så han inte kolla runt så mycket. Frulle ok
Comment on this business

to add Öijared Golfklubb map to your website;