facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Oishi Sushi

"OISHI sushi Ljungby"
Address: Storgatan 1B , Ljungby 341 30, G, SE
Phone: +46 372 128 83
City: Ljungby
Zip Code: 341 30


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-21:00
Saturday: 10:00-21:00


related searches: oishi sushi menu, oishi sushi lafayette menu, oishii sushi, oishi sushi lafayette la, sushi near me, oishii sushi menu, oishi menu, oishi sushi sunnybank
Reviews
Tror detta blir mitt nya stammis-ställe. Friterade laxen var lite väl oljig för mig, men får ju skylla mig själv eftersom jag beställde en friterad rätt har aldrig provat friterad lax. Menyn är har lite väl litet typsnitt och den känns något komplicerad, tror det skulle gå bättre med en tydligare meny. Men riset var helt perfekt! Ser fram emot att prova alla andra makirullar. Gillar att de har sesamfrön på, och att colan var resonabelt prissatt. Uppdaterar recensionen allt eftersom jag varit där mer. Edit: De senaste gångerna jag varit i Växjö har jag faktiskt föredragit denna sushin. Detta är den godaste sushin mellan de två städerna. Och 10 bitar sushi, dricka och miso- definitivt mitt klara lunchval när jag är i centrum.
Sushin är en av de bättre i småland, har provat ganska många. Lokalen är inget vidare, bäst att ta med maten.Mat: 5/5
Fantastisk mat, trevlig personal men lokalen är lite tråkig.Mat: 5/5
Bland dom bästa sushin jag ätit, trevlig personal o bra priser
Otroligt!! god sushi med ett varierande utbud, snabb service och mycket trevlig personal. Går lika bra att ta med hem som att sitta i deras mysiga lilla restaurang. En av de absolut bästa sushirestauranger jag besökt. Rekommenderas verkligen!
Förr kostade 12 bitar 89 kr på lunchen. Nu får man inget lunchpris alls, 144 kr!? För 12 bitar.. helt ockerpris för så pass små nigiri bitar. Maten är jättegod men priset är helt åt helv…
Tips från vän om att detta måste besökas och var verkligen värt ett besök. Vilken lunch!
Bra kvalité på sushin men mycket små bitar, speciellt deras Maki. På grund av de små bitarna är jag i behov att köpa fler bitar än vanligt vilket leder till att denna sushin blir dyrare, tidigare var bitarna i normal storlek men någon gång måste detta ha ändrats. De har även en missvisande meny som inte uppdaterats på länge. Det meddelades inte vid beställning att innehållet i de olika alternativen hade förändrats vilket gjorde mig mycket besviken.
God sushi och trevligt bemötande med det såg inte så fräscht ut, det tar en stund innan man får maten
10 poäng, har läst att några klagar på bitarna storlek...... de är perfekta!!! Risets konsistens, kuddarnas storlek samt smak. Är en berest Sushi fan som ätit Sushi på de bästa Japanska restaurangerna i Europa USA och även i Japan, vill du ha nån jätte kuddar är du fel på det, Sushi är ingen bukfyllemat där du vill ha så mkt ris som möjligt utan en smakupplevelse, att det finns ett så bra hak som detta i lilla Ljungby är otroligt. Snälla ändra INTE storlek för allt i världen.
Comment on this business

to add Oishi Sushi map to your website;