facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ökenrosens kropp och själ

About

Jag erbjuder djurkommunikation, kristallterapi, healing,kurser,medial vägledning.
Jag erbjuder behandlingar med Young living oljor som Rdt,NAT,stressrelease,stressbuster
Butik m smycken,kristaller,rökelse

[email protected] 073-8163121

Story

Andlig Healing är en form av hjälp till självhjälp.Healing finns i många former men den jag ger är Andlig Healing och är en Helhetshealing som går till där den behövs för stunden för att minska lidande,förbättra villkor och att visa omsorg för andra människor och djur i ren och kravlös kärlek.

Jag jobbar också med djurkommunikation för att på ett djupare plan få en ökad förståelse mellan djur och människa.Att kunna hjälpa på ett annat plan med att göra skillnad.Jag ger dig verktyg för att kunna förstå ditt djur bättre i vardagen.

Privata sittningar där jag förmedlar budskap från nära och kära kan du också boka tid för.
Kanske du önskar en hemseans eller en medial vägledning där jag lägger kort.Har du funderingar och frågor.Tveka inte att ringa.Vi kanske kan fixa ihop något enligt dina önskemål.
Jag har en onlinekurs i silver violetta flamman som du kan påbörja när du önskar.Den är i 2veckor och efter kursens slut erhåller du diplom.Ring för mer information
Det planeras för att ha medial workshop för att prova på meditation,intutionsövningar,psykometri m.m. Är du intresserad så hör av dig.
Jag tillverkar smycken med kristaller och andra mineraler som jag säljer i min lilla butik.
butiken har jag hemma och där har jag även tarot och orakelkortlekar,presentkort.
Just nu har jag underbara halsband tillverkade av konstnären Anna Komstadius från falun.bilder finns att se på min instagram okenrosen.intresserad av något eller bara kika på det som finns?slå mig en pling.

En djurkommunikationskurs är planerad den 1 april.ring för anmälan. 073-816 3121






"Jag erbjuder: Healing,olika behandlingar med eteriska terapeutiska oljor,Djurkommunikation, Privata sittningar samt medialrådgivning/coaching."
Address: Centralvägen 40 hosjö, 79146 Falun
Phone: 0738163121
City: Falun
Zip Code: 79146



related searches: Ulrikas massage och Friskvård Karlstad, Ulrika massage, Bindvävsmassage Falun, Massage Falun - Bokadirekt, Massage Nybrogatan Falun, Massage & Friskvård Falun, Marres massage, Bokadirekt Falun
Similar places near
Medium/Healer Märta Rosenling Medium/Healer Märta Rosenling 3 km Välkommen! Jag tar emot för Privatsittningar/Andlig healing/Medial vägledning via Tar...
Comment on this business

to add Ökenrosens kropp och själ map to your website;