facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8 Bilverkstad Skara

OKQ8 Bilverkstad Skara

About

Bilverkstad där service, reparationer, däck, fälgar och bilvård erbjuds.



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Skara kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, bilverkstad, hyra släp och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: Skaraborgsgatan 70, 532 37 Skara
City: Skara
Zip Code: 532 37


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: OKQ8 stationer, OKQ8 medlem, OKQ8 Nacka, Biltvätt, Lasingoo, Tvättabonnemang OKQ8
Similar places near
Tess Bilvård & Bilservice Tess Bilvård & Bilservice 922 meter Grymt bra jobb till vettiga priser! Är raid på rekon och biltvätt nu
RF Bil&Däckservice RF Bil&Däckservice 5 km Reparation av de flesta bilmärken,Bildiagnos (Obd),Däck montering samt försäljning av...
Reviews
Bor inte i Skara men åker hit även om det finns närmare alternativ. Skönt med en bilmekaniker som är ärlig och inte försöker lura av en alla pengar. Alltid bra jobb och bra priser!
Bra plats trevlig personal lagom utbud av mat Frukost dryck.
Biltvätten genomförde ingen förtvätt med alkalie. Att sedan gå på med borstar på en smutsig bil kan bara sluta på ett sätt. Slutresultatet kan jämföras med sandpapper mot lacken. Tack för den OKQ8 Skara...
Gds hallen är grymt bra men i övrigt ganska rörigt på stationen
Bra automattvätt. Billig!!!
En fin tapp med trevligt bemötande av personalen
En liten bemannad station med det mesta man behöver. Tvätt, drivmedel, gas och "gör det själv". Trevlig personal som är hjälpsam och tillmötesgående.
Såg mer än ok ut då jag besökte stället blixtsnabbt för att hämta ut paket. Trevlig och vänlig personal som jag fick hjälp av, och som var noga med att sprita händerna mellan kunderna.
Service minded personal, hög tillgänglighet i tvätthallar. Saknar tyvärr, i likhet med liknande anläggningar, möjligheten att lyfta upp bilen för inspektion och noggrann underredstvätt.
Suverän service på verkstaden! Fick fel på folkabussen på semestern och fick hjälp samma dag. Killen i verkstaden stannade kvar efter kl 16 och fixade bussen och jag kunde rulla vidare på semestern. Otroligt snällt och väldigt trevlig mekaniker!
Comment on this business

to add OKQ8 Bilverkstad Skara map to your website;