facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8 Hässleholm

OKQ8 Hässleholm

About

OKQ8 Hässleholm

Story

OKQ8 Hässleholm är en servicestation som är belägen på 3;e Avenyn 21 i Hässleholm.

I vår bemannade station kan du tanka bilen, handla livsmedel i en fräsch butik med ett stort sortiment,hyra bil eller släp. Du kan även skicka paket både med Schenker & Dhl inrikes & utrikes.

Missat frukosten? Har bråttom? Vi har dagligen nybakade frukostbullar, kanelbullar, wienerbröd och dagsfärska baguetter med olika smaskiga fyllningar.

Hungrig på vägen? Ta och smaka våra Hot Dog´s, vi har sex olika smaker att erbjuda! Eller varför inte passa på att njuta av en kaffekopp med en nygräddad bulle medans bilen tvättas ren i vår automatiska tvätthall!
.
Varmt välkomna!

Address: Tredje Avenyen 21, 281 32 Hässleholm
Phone: 045110637
City: Hässleholm
Zip Code: 281 32



related searches:
Similar places near
OKQ8 OKQ8 0 meter Trevlig o familjär atmosfär, har det mesta, men det är en bensinmack med kiosk-affärs...
Circle K Sverige Circle K Sverige 710 meter
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 775 meter Fln gammal kyrka. Där gifte jag mej med en Bjärnumatös.
Newmanbil AB Newmanbil AB 845 meter Enormt trevliga säljare, kunniga och skapade en trygghet i affären med mitt bilköp Et...
GTP Rental GTP Rental 854 meter
Hässleholm RekProffset AB Hässleholm RekProffset AB 912 meter Ren och välstädat bil.
Hässleholms Bilvård Hässleholms Bilvård 1 km Bilen ser ju helt ny ut ! Såå mycket finare än jag väntade mig. Supernöjd ! Mycket tr...
IT-Däckservice och Ditec bilvårdscenter IT-Däckservice och Ditec bilvårdscenter 1 km Dålig service Hade ej däck på lager för försäljning. Och detta var en vanlig dimensio...
LAQ Stage Technologies LAQ Stage Technologies 2 km Vi hyr ut tekniker och teknik för liveframträdanden och turnéproduktioner.
Reviews
Här går det bra att tanka, ja det är ju tanken det. Såg att dom hade dubbla french hotdog med. Men testa inte idag, får bli en gång. Såg gött ut iaf.
Rent, fräscht och superbra personal. Alla är trevliga och hjälpsamma. Lokalen är fräscha och välplanerade. Enda minus att man inte kör dygnet runt öppet som konkurrenterna.
Förvånansvärt brett butikssortiment av dagligvaror! Även fräsch fastfood med både fika, bredda mackor och varma rätter. Nyrenoverad butik, caféhörna med sittgrupper. Numera den enda matbutiken inne i Hässleholms centrum.
Trevlig personal som hjälpte mig att pumpa däcken på min cykel.
Trevlig o familjär atmosfär, har det mesta, men det är en bensinmack med kiosk-affärs stuk, så det är nog lite dyrare än normalt men det är nära från att ha tankat bilen till att köpa hem mat mm ....
Mycket trevlig personal.
Personalen varierar i kunskap och service men stället har bra utbud av varor isär snabbmat, biltvätten är suverän.
Kunder och personal sitter och röker nära pumparna i 30 graders värme. Bilar tillåts parkera intill ingången och det är svårt att ta sig ut med bil från stationen.
Comment on this business

to add OKQ8 Hässleholm map to your website;