facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8 Hedemora

"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Hedemora kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyrbil, hyra släp och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: Gussarvsgatan 31, Hedemora
Phone: +4622512150
City: Hedemora



related searches: Okq8 hedemora review, OKQ8 stationer, OKQ8 hyra släp, Ok biluthyrning priser, Biltvätt, Hyra bil
Similar places near
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 7 km En bensinstation som gör vad en bensinstation förväntas göra.
OKQ8 Hedemora OKQ8 Hedemora 9 km Ett tankställen som det oftast inte är så mycket kö samtidigt och pumporna går smidig...
Bilia Bilia 9 km Allt som rör bilen. Och lite till.
OKQ8 OKQ8 9 km OKQ8
Reviews
Här stannade jag för att få gott kaffe. Men för den som vill kan ju också tanka eller ta något att äta. Eller göra sådant man gör på en bensinmack.
Stort utbud för bil och även mat mm
En väldigt bra drivmedelsmack och trevlig personal
Fick personlig hjälp av kunnig personal
Har inte så mycket att säja, tankade bara bilen och det var svindyrt.
Trevlig personal,bra utbud
Trevlig och underbar personal
Jag stannade och tog en cappuccino med smak i deras Starbucksmaskin. Tyvärr var den väldigt blaskig, i princip ingen kaffesmak alls, och kaffesmaksättningen smakade istället för mycket så det smakade konstgjort. Det såg ut som att det fanns kaffebönor, men det kan ha varit något tillfälligt som gjorde att kaffet inte blev bra jag har bara testat det en gång och jag hade redan kört därifrån när jag upptäckte det så jag orkade inte vända.
Ett tankställen som det oftast inte är så mycket kö samtidigt och pumporna går smidigt och hittills felfritt. Bra bränsle och ganska billigt om man tänker på konkurrenterna. Men att tänka i lugn och ro kan man unna sig.
En latte, en bulle o ett wienerbröd som var det torraste jag försökt äta. Vaniljen i mitten var det enda som var ätbart
Comment on this business

to add OKQ8 Hedemora map to your website;